Import Music

Ο Χριστόφορος Καρράς και η Νάγια Αντωνίου στο Faust

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

29/12/2019


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 5€ χωρίς ποτό

 

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, επιστρέφουν στον χώρο που έχουν αγαπήσει τα τελευταία χρόνια.

Η Νάγια Αντωνίου και ο Χριστόφορος Καρράς πάντα δημιουργικοί και καλλιτεχνικά δραστήριοι, αναδεικνύουν ένα προσωπικό συνθετικό και ερμηνευτικό ύφος. Οι ακουστικές εκτελέσεις σε indie alternative μονοπάτια των τραγουδιών τους και η πλαισίωση από αγαπημένα τραγούδια της έντεχνης ελληνικής και ξένης σκηνής προσδίδουν ένα γεμάτο ένταση αποτέλεσμα στην σκηνική τους ερμηνεία.

Παράλληλα, υπογράφουν σκηνοθετικά music clips, επενδύουν μουσικά τηλεοπτικά spots και συνθέτουν music jingles για ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με την κυκλοφορία του νέου κοινωνικού μηνύματος της Κιβωτού του Κόσμου, που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες το οποίο υπογράφουν σκηνοθετικά και μουσικά με το τραγούδι τους «Μπορώ» και την κυκλοφορία του videoclip, κλείνει ένας κύκλος και ξεκινά ένας καινούργιος με την προετοιμασία νέου υλικού μέρος του οποίου θα ερμηνεύσουν πάντα με τον ιδιαίτερο ήχο τους.

Στις 29 Δεκέμβρη η Νάγια Αντωνίου στη φωνή και ο Χριστόφορος Καρράς στη φωνή, στην κιθάρα και το μπάσο, θα βρίσκονται στην σκηνή του Faust Bar Theatre Arts για μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.

Στο πλευρό τους οι μουσικοί:

Ναταλία Καρδάση – Κιθάρα
Ηλίας Διαμαντάκης – Cajon
Λευτέρης Πουλιού – Σαξόφωνο
IMPORT MUSIC