Import Music

Οι 4 HOURS LATER στο An Club

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

11/01/2020


__ Χώρος

An club

 Σολωμού 13, Εξάρχεια


__ Εισιτήρια

Damage: 6€

 

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου. Guests: HOMO ERECTUS, DEAD PLANET INC, EPITHET OF MINE

Ιδρυόμενοι τον Ιούνιο του 2017, οι 4 Hours Later είναι ένα Alternative Rock /Hard Rock/ Post Grunge συγκρότημα, γεμάτο ενέργεια και τρέλα! Ο Αρσένιος, ο ντράμερ και ηγέτης, είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια ομάδα με μουσικούς όχι μόνο να μοιράζονται το ίδιο πάθος και επιρροές του rock είδους, αλλά και να έχουν ένα κοινό στόχο. Να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί η ροκ μουσική πίσω στην κορυφή. Πρώτα βρήκε τον Αναστάση, τον μπασίστα, και έπειτα τον Γρηγόρη, τον κιθαρίστα. Μετά από πολυάριθμες προσπάθειες να βρει τον σωστό frontman και σε ανάγκη για στίχους πάνω σε μια ήδη γραμμένη μουσική, ο Αρσένιος βρήκε τον Μάριο, ζητώντας του να ολοκληρώσει το τραγούδι. Τέσσερις ώρες αργότερα... το τραγούδι ήταν έτοιμο. Η μπάντα ήταν επιτέλους πλήρης και ένας... «μύθος» γεννήθηκε!

Mας λένε χαρακτηριστικά: «Το Soul’s Deception είναι το πρώτο μας άλμπουμ. Πειραματιστήκαμε αρκετά με τον ήχο μας, για αυτό και ο δίσκος έχει μια ποικιλία τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά, κινούμενος όμως σε ένα ύφος Alternative/Hard Rock. Στιχουργικά θίγονται ζητήματα κοινωνικά, πολιτικά αλλά και προσωπικά. Μουσικά ο δίσκος έχει επιρροές από Audioslave και Winery dogs αλλά και από progressive μπάντες, δημιουργώντας έτσι ένα, κατά την γνώμη μας, ενδιαφέρον κράμα».

Οι Homo Erectus είναιένα τετραμελές σχήμα που ξεκίνησε το 2015 στην Αθήνα. Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο του EP “Burn The Sun” το οποίο μπορείτε να ακούσετε και στο youtube.

Οι Epithet Of Mine είναι μια groove/metalcore μπάντα από την Νίκαια που παίζει δική της μουσική και σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της EP

Doors open: 20:30 – Live starts: 21:00

IMPORT MUSIC