Οι πρώτοι headliners του Plisskën 2020 μόλις ανακοινώθηκαν

Το Plisskën Festival 2020 υποδέχεται τους Orbital και τους Chromatics.

BREAKING
 

Το Plisskën Festival 2020 υποδέχεται τους Orbital και τους Chromatics.

Ένα καλοκαιρινό διήμερο, 13 και 14 Ιουνίου, γεμάτο εκρηκτικούς ρυθμούς και εντυπωσιακά shows!

Οι Orbital, οι Phil και Paul Hartnoll, γίγαντες της Βρετανικής ηλεκτρονικής µουσικής των 90’s, παραµένουν στην κορυφή των rave acts µέχρι σήµερα.

Γνωστoί για τον αυτοσχεδιασµό στις ζωντανές εµφανίσεις τους αλλά και τα καθηλωτικά οπτικοακουστικά shows που προσφέρουν, αυτό το θρυλικό δίδυµο, έχει δώσει τη δική του διάσταση στην ερµηνεία του ηλεκτρονικού ήχου διευρύνοντας τα όρια του µε κάθε του νέα δουλειά, ενώ συνεχίζει να αποτελεί σηµείο αναφοράς της χορευτικής µουσικής σκηνής.

Η εµφάνισή  τους στο Glastonbury Festival το 1994 υπήρξε αναµφισβήτητα η σηµαντικότερη στιγµή της καριέρας τους, καθώς το Q magazine την κατέταξε σε µία από τις Top 50 συναυλίες όλων των εποχών ενώ το 2002 συµπεριλήφθηκαν στην λίστα «50 Bands to See Before You Die».

Η κορυφαία synthpop μπάντα, CHROMATICS, θα ανέβει στην σκηνή του Plisskën Festival για μία βραδιά γεμάτη italo disco και postwave αισθητική. Με την κυκλοφορία του ντεµπούτου «Night Drive», η τετραµελής µπάντα από το Πόρτλαντ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασµού, µε έναν ήχο επηρεασµένο από ηλεκτρονικά disco-pop των 80’s, υπέροχες νοσταλγικές ποπ µελωδίες, βαθιά ατµοσφαιρικά synths και υπνωτικά φωνητικά από την Ruth Radelet.

Γνωστοί για την µουσική τους σε soundtrack όπως «Drive» και «Twin Peaks», οι Chromatics έχουν συµβάλει στα µέγιστα στην εξάπλωση του είδους τους, την αγάπη τους για την italo disco, εκπληρώνοντας όλες τις προσδοκίες µε καλοδουλεµένες παραγωγές, που αποδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούνται από τις σπουδαιότερες µπάντες.

Όλες οι πληροφορίες για το full lineup και τo χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, θα ανακοινωθούν στις 13 Φεβρουαρίου.

Τιμές Εισιτηρίων:
Early Bird : Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου: 25€ μονοήμερο // 45€ διήμερο
Προπώληση: Μέχρι την 1η Απριλίου: 29€ μονοήμερο // 50€ διήμερο
Τελική Προπώληση: 34€ μονοήμερο // 55€ διήμερο
 

Εισιτήρια ΕΔΩ:

 

 

 

BREAKING MUSIC