6+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους Σούπερ Στέρεο – Οι νικητές του διαγωνισμού

Με αφορμή το live τους στο Tiki Athens στις 4 Φεβρουαρίου, οι Σούπερ Στέρεο, μας ξανασυστήνονται.

BREAKING
 

Με αφορμή το live τους στο Tiki Athens στις 4 Φεβρουαρίου, οι Σούπερ Στέρεο, μας ξανασυστήνονται.

1. Οι Σούπερ Στερεο υπάρχουν από το 2006. Συνεπώς φέτος συμπληρώνουν 14 χρόνια ύπαρξης.

2. Ο Βασίλης Μητσιόπουλος είναι ο 7ος Σούπερ Στέρεο. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα δημιουργικά των εξωφύλλων των δυο τελευταίων δίσκων της μπάντας όπως επίσης και των αφισών των συναυλιών τους.

3. Η φωτογραφία στο δεύτερο δίσκο των Σούπερ Στέρεο με τίτλο «Το Τέρας» τραβήχτηκε το 1965 στο δάσος Κουρί στην Θεσσαλονίκη και ο εικονιζόμενος είναι ο Γιώργος Τζίνγκοβιτς.

4. Όταν γράφτηκε το πρώτο ντέμο “Σούπερ Γκόμενα” (1998) ο σημερινός τους ντράμερ ήταν 2 χρονών...

5. Ο ντράμερ και ο μπασίστας (Δημήτρης - Ιάσονας) είναι αδέρφια...σε αντίθεση με τα κορίτσια στα πλήκτρα ('Ευα-Ανθή), που όλοι νομίζουν ότι είναι αδερφές αλλά δεν είναι…

6. Οι Σούπερ Στέρεο ηχογραφούν εξ ολοκλήρου τους δίσκους τους στο στούντιο τους που ονομάζεται Stereo Vibe και είναι έδρα πολλών ακόμα συγκροτημάτων από την Θεσσαλονίκη, όπως οι Million Hollers, Tuflon, Bone Rave, Foken, Ανθή Κύρκου, Μiss Αwoman.

+1.Οι Σούπερ Στέρεο αγαπάνε πολύ την ξένη μουσική  αλλά τα τραγούδια τους ήταν, είναι, και θα είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, μιας και αυτή είναι η γλώσσα που μιλάει και σκέφτεται αυτός που γράφει τους στίχους.

________________________

Το loaded.gr εξασφάλισε για εσάς διπλές προσκλήσεις για το live της Τρίτης στο Tiki Athens. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Σούπερ".

Οι νικητές είναι:

Δονάτος Ζκέρης
Δημήτρης Ζουπούλης
 

Περισσότερα για το live ΕΔΩ

BREAKING MUSIC