Νέα μεγάλα ονόματα στο Plisskën

Bicep και Todd Terje ανεβαίνουν στις 13 και 14 Ιουνίου στις σκηνές του φεστιβάλ...

BREAKING
 

Bicep και Todd Terje ανεβαίνουν στις 13 και 14 Ιουνίου στις σκηνές του φεστιβάλ...

Εν αναμονή των ανακοινώσεων του full line up και τoυ χώρου διεξαγωγής του φεστιβάλ, έγιναν γνωστές ακόμη δύο συμμετοχές. 

Οι κυρίαρχοι της house Bicep, από τα σπουδαιότερα και δυναμικότερα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής, μαζί με την μοναδική σπίθα της δημιουργικής ιδιοφυΐας του Νορβηγού παραγωγού Todd Terje θα είναι οι επόμενοι headliners του Plisskën Festival, που θα πλαισιώσουν τους Orbital και τους Chromatics, προσφέροντας μεγαλειώδεις βραδιές.

Η πολύχρωμη και ευφάνταστη ποπ διάθεση του Todd Terje, θα εμπλουτίσει το line up με ένα ρετρό φουτουριστικό Dj set που θα αναδείξει το μεγαλείο και τον καινοτομικό ήχο αυτού του performer.

Ο Σκανδιναβός γκουρού της nu-disco, Todd Terje, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παραγωγούς / καλλιτέχνες αλλά και ένα ασύλληπτα δημιουργικό μυαλό το οποίο συνδυάζει αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική φουτουριστική disco με αναφορές από house, jazz, funk, latin και ποπ.

Ο Νορβηγός βρίσκεται στον χώρο της μουσικής σκηνής αρκετά χρόνια και έχει αφήσει το στίγμα του με μία σειρά από μικρά διαμάντια όπως «Eurodans», «It’s Album Time» και «It’s The Arps».

 

Το πολυσυζητημένο και κορυφαίο δίδυμο των Bicep, με την φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, θα είναι οι επόμενοι headliners του φεστιβάλ με ένα εντυπωσιακό live set.

Μουσικοί παραγωγοί, Dj’s, curators και με την δική τους δισκογραφική εταιρεία, οι Bicep θεωρούνται ένα από τα πιο περιζήτητα acts της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής αυτή τη στιγμή. Με καταγωγή από το Μπέλφαστ και με μόνιμη έδρα τους το Λονδίνο, το δίδυμο των Andrew Ferguson και Matthew McBriar κυκλοφόρησε το 2017 το πολυαναμενόμενο και άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ τους «BICEP», μέσω της Ninja Tune. Ένα άλμπουμ που αποδίδει με σαφήνεια την ιστορία τους, την κουλτούρα και το πάθος τους για την μουσική και που εξακολουθεί να μας αποκαλύπτει διαρκώς νέες πτυχές του μεγάλου ταλέντου τους.

BREAKING MUSIC