Export Music

Orbital, Chromatics, Bicep και Todd Terje οι headliners του Plisskën Festival

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία


__ Χώρος

 


__ Εισιτήρια

 

Ραντεβού στις 13 και 14 Ιουνίου στην Τεχνόπολη για δύο μεγαλειώδεις βραδιές.

Οι Orbital, οι Phil και Paul Hartnoll, γίγαντες της Βρετανικής ηλεκτρονικής µουσικής των 90’s, παραµένουν στην κορυφή των rave acts µέχρι σήµερα ενώ η κορυφαία synthpop μπάντα, CHROMATICS, θα μας χαρίσει βραδιές γεμάτες από italo disco και postwave αισθητική.

Οι κυρίαρχοι της house Bicep, από τα σπουδαιότερα και δυναμικότερα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής, μαζί με την μοναδική σπίθα της δημιουργικής ιδιοφυΐας του Νορβηγού παραγωγού Todd Terje, θα πλαισιώσουν τους Orbital και τους Chromatics, προσφέροντας μεγαλειώδεις βραδιές.

Μαζί τους και μερικά από τα πιο φρέσκα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως, η εκλεκτή της house Park Hye Jin, το digital pop-punk των 100 Gecs, τα agit- punk beats των KΟΚΟΚΟ! από το Κονγκό, τον επαναστατικό ήχο της Angel-Ho, τον καθιερωμένο ηγέτη της Lo-Fi ηλεκτρόνικα Baltra, τους αγαπημένους του Ελληνικού κοινού Desire, την ανερχόμενη Αιγύπτια της underground Techno Dina, η εκκολαπτόμενη pop star Dorian Electra, η δυναμική παρουσία και ο υπνωτικός ήχος των Drab Majesty, το performance art δίδυμο των Faka, η acid techno και punk των Pelada, ο ηλεκτρονικός ήχος του νεαρού Poté και η αγαπημένη μουσικός των BICEP, rRoxymore + many more.

 

EXPORT MUSIC