Kaleida: «Δεν θέλουμε να μας λέει κανένας άνδρας τι να κάνουμε!»
Tο ατμοσφαιρικό duo μιλάει στο loaded, με αφορμή τις δύο συναυλίες στην Ελλάδα
Οι δύο βραδιές που θα ζήσουμε θα είναι γλυκές και θα ταιριάζουν με την πρωινή βροχή.
Θα έχουμε την ευτυχία να ακούσουμε μια μικρή περίληψη της Soul / Funk ιστορίας, από το θρύλο Maceo Parker και το σαξόφωνό του.
Δεξιοτέχνης μουσικός ο οποίος μπόρεσε να λειτουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η εμπειρία του εξαιτίας της θητείας του στη μπάντα του νονού James Brown και στους Funkadelic / Parliament, σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα με την οποία χειρίζονταν τις επιρροές του, τον βοήθησε να γράψει μουσική που δεν μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί. Δεν είναι soul ή jazz funk, είναι ένα κράμα όλων των ήχων που μπορεί να αφουγκραστεί ένα ευαίσθητο αυτί.
Οι βραδιές αυτές σε τέτοια αυτιά απευθύνονται και όχι μόνο στους φανατικούς funksters ή σε ξιπασμένους «γκιράπηδες».
Μακριά από ιούς και πολέμους γιατί όπως θα πει και ο ίδιος ο Maceo (προφέρεται Μέισιο), τον μόνο πόλεμο που κηρύξαμε, είναι ενάντια στους ανθρώπους, υπέρ του δικαιώματος της αμοιβαίας αγάπης μέσω του ιού που ονομάζεται soul.
Λεπτομέρειες και εισιτήρια ΕΔΩ.