Σοκ: πέθανε ο σπουδαίος Christophe

Ο αγαπημένος Γάλλος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

BREAKING
 

Ο αγαπημένος Γάλλος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

«Aline», «Mots Bleus», «Oh! Mon Amour είναι μερικές από τις τόσες επιτυχίες που σημάδεψαν την καριέρα του Christophe, του διάσημου Γάλλου τραγουδιστή που μεσουράνησε τις δεκαετίες του '60 και του '70.

Ο Daniel Bevilacqua, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, σύμφωνα με τη σύζυγό του πέθανε από επιπλοκές πνευμονικής νόσου χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν αυτό οφείλεται στον κορωνοϊό.

Ωστόσο η εφημερίδα Le Parisien είχε γράψει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του Κριστόφ, ότι ο μουσικός είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, χωρίς όμως να το επιβεβαιώνει ο ατζέντης του τραγουδιστή.

O Christophe έγινε διάσημος όταν το 1965 τραγούδησε το «Aline», ενώ εξίσου μεγάλη του επιτυχία  ήταν και το «Oh!... Mon Amour» το οποίο το είχε τραγουδήσει και στα γαλλικά και στα ιταλικά. Το 1985 έγραψε το «Ne raccroche pas» το οποίο θεωρήθηκε ότι είχε γραφτεί για την Stephanie του Μονακό.

Ο Jean-Michel Jarre, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στους δίσκους «Les Paradis Perdus» το 1973 και «Les Mots bleus» το 1974 έγραψε στο twitter: «Christophe, απόψε μας άφησες… και απόψε χάθηκε ο παράδεισος. Κάποιοι λένε ότι αυτοί που αγαπάμε είναι αιώνιοι και εσύ είσαι ένας από αυτούς».

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Christophe είχε πει: «Έζησα όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά και οι δύσκολες στιγμές μου ήταν όμορφες».

BREAKING MUSIC