Καραντίνα τέχνας κατεργάζεται

Έφτασαν και οι... drive in συναυλίες

BREAKING
 

Έφτασαν και οι... drive in συναυλίες

Όπως είναι ήδη γνωστό, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί από τις κυβερνήσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, συναθροίσεις -και, ως εκ τούτου, συναυλίες- απαγορεύονται.

Οπότε, μουσικόφιλοι στη Γερμανία αποφάσισαν να βρουν μια λύση που και θα τους επιτρέψει να απολαύσουν ζωντανά το αγαπημένο τους συγκρότημα και, παράλληλα, να τηρήσουν την κοινωνική απομόνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Euronews, στην Κολωνία το συγκρότημα "Brings" εμφανίστηκε στο χώρο ενός κινηματογράφου drive-in, ο οποίος άνοιξε για 250 αυτοκίνητα, υπό τον όρο ότι σε κάθε αυτοκίνητο θα επιβαίνουν το πολύ δύο ενήλικες κι ένα παιδί.

Από το κοινό ζητήθηκε να μη βγει καθόλου από τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ προσωπικό ασφαλείας έλεγχε αν τηρούνταν οι κανόνες.

Το συγκρότημα έπαιξε κανονικά όλο του το σετ, ο ήχος πήγαινε ασύρματα σε κάθε αυτοκίνητο και για όσους δεν μπορούσαν ίσως να δουν, η συναυλία μεταδιδόταν επίσης και στην οθόνη του κινηματογράφου.

Όσο για τα χειροκροτήματα; Λύση βρέθηκε και για αυτό. Οι οδηγοί έδειξαν πόσο τους άρεσε η πρωτοβουλία των "Brings", αντικαθιστώντας το χειροκρότημά τους με την κόρνα του αυτοκινήτου τους.

BREAKING MUSIC