Beyoncé: Να απονεμηθεί δικαιοσύνη για την Breonna Taylor

Η επιστολή της τραγουδίστριας προς τον εισαγγελέα του Κεντάκι

BREAKING
 

Η επιστολή της τραγουδίστριας προς τον εισαγγελέα του Κεντάκι

«Έχουν περάσει τρεις μήνες – και οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος του Louisville (LMPD) δημιούργησαν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Η έκθεσή τους αναφέρει ότι η Breonna Taylor δεν τραυματίστηκε, ωστόσο γνωρίζουμε ότι πυροβολήθηκε τουλάχιστον οκτώ φορές», επισημαίνει η Beyoncé  σε επιστολή της προς  τον γενικό εισαγγελέα του Κεντάκι, Daniel Cameron προσθέτοντας ότι «οι αξιωματικοί του LMPD ισχυρίζονται ότι ανακοίνωσαν την παρουσία τους πριν εισβάλλουν στο διαμέρισμά της, αλλά ο σύντροφός της που ήταν μαζί της, καθώς και αρκετοί γείτονες, όλοι λένε ότι αυτό είναι αναληθές».

Να απονεμηθεί δικαιοσύνη

«Έχουν περάσει τρεις μήνες και η οικογένεια της Breonna Taylor περιμένει ακόμα τη δικαιοσύνη», συνεχίζει στην ανοιχτή επιστολή της η 38χρονη τραγουδίστρια σημειώνοντας ότι «η οικογένειά της δεν μπόρεσε να βρει χρόνο για να θρηνήσει αλλά εργάζεται για να συγκεντρώσει  την υποστήριξη φίλων, της κοινότητάς και της χώρας για να αποδοθεί δικαιοσύνη για την Breonna».

Η Beyoncé τονίζει ότι για το θάνατο της Breonna δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις και δεν έχει απολυθεί κανένας αστυνομικός. «Η έρευνα του LMPD παραδόθηκε στο γραφείο σας, αλλά όλοι οι αστυνομικοί που άνοιξαν πυρ παραμένουν στο LMPD. Ο διοικητής Jonathan Mattingly και οι αξιωματικοί Myles Cosgrove και Brett Hankison πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις πράξεις τους».

«Το γραφείο σας έχει τόσο τη δύναμη όσο και την ευθύνη να φέρει δικαιοσύνη στην Breonna Taylor και να δείξει την αξία της ζωής μιας μαύρης γυναίκας», αναφέρει ακόμα στην επιστολή.

 

 

 

 

BREAKING MUSIC