Οι συναυλίες στα φετινά Αισχύλεια

Δίνουμε ραντεβού στην Ελευσίνα από τις 24 Αυγούστου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου

BREAKING
 

Δίνουμε ραντεβού στην Ελευσίνα από τις 24 Αυγούστου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου

Στο μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020 θα συναντήσουμε την Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Κότσιρα, την Δήμητρα Γαλάνη, την Φωτεινή Δάρρα, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Κώστα Μακεδόνα με την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Σωκράτη Μάλαμα και την Νατάσσα Μποφίλιου.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020

Οι φετινές εκδηλώσεις αρχίζουν στις 24 Αυγούστου στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας με τη Φωτεινή Δάρρα, ενώ στο πιάνο την συνοδεύει ο Γιώργος Παπαχριστούδης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Στις 28 Αυγούστου ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται μετά από πολλά χρόνια με ένα acoustic πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.

Στις 29 Αυγούστου εμφανίζεται το συγκρότημα  The Blank, που ξεκίνησε δυναμικά το ταξίδι του στη μουσική το 2014 από το Schoolwave Festival, ένα από τα ενεχόμενα γκρουπ στο χώρο της Alternative/Indie Rock σκηνής. 

Η τριάδα της επιτυχίας των Νατάσσας Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, παρουσιάζει το «Εν λευκώ Live» στις 31 Αυγούστου. Μια νέα πρόταση με την εκρηκτική σκηνική ενέργεια της Νατάσσας Μποφίλιου και των συνοδοιπόρων της.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μαζί με τη Γεωργία Νταγάκη, ανοίγουν την αυλαία του Σεπτέμβρη (1/9) στο Παλαιό Ελαιουργείο με μια μουσική συνεύρεση που ενώνει τον Βορρά με τον Νότο, τη Θεσσαλονίκη με την Κρήτη.

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει μια παράσταση live-looping. Χρησιμοποιώντας τη φωνή του και παίζοντας διάφορα όργανα που ηχογραφεί και αναπαράγει ζωντανά, χτίζει ένα ηχητικό σύμπαν μέσα στο οποίο εξελίσσεται το υλικό της παράστασης.

Στις 7 Σεπτεμβρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν φωνές και τραγούδια σε μια πολύ επιτυχημένη μουσική συνύπαρξη.

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Μακεδόνας και η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζουν τα «Λογοκριμένα», μία μουσική παράσταση – αναδρομή σε τραγούδια που υπέστησαν λογοκρισία από το 1937 μέχρι τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Μαζί τους ο Λεωνίδας Κακούρης και η Ελένη Καρακάση. 

Η Δήμητρα Γαλάνη παίρνει τη σκυτάλη στις 18 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία «Έρωτα εσύ…», έχοντας στο πλευρό της τους Κατερίνα Πολέμη, Ευστάθιο Δράκο.

 

BREAKING MUSIC