Ravn (1349): «Η δημιουργία μέσα από την καταστροφή είναι μεταμορφωτική»
Ο frontman του συγκροτήματος μιλά στο loaded με αφορμή τη συναυλία στο Fuzz
Και όχι στο Μέγαρο Μουσικής όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί
Στις 9 Οκτωβρίου θα δινόταν η εναρκτήρια συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής για την καλλιτεχνική περίοδο 2020-21.
Ωστόσο, η παράταση των μέτρων ανάγκασε την Ορχήστρα να αλλάξει τον προγραμματισμό της και έτσι η συναυλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά την ίδια μέρα στις 20:30.
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ακολουθώντας την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, δεν δύναται να υποδεχθεί κοινό στην προγραμματισμένη Εναρκτήρια Συναυλία της Καλλιτεχνικής Περιόδου 2020-2021.
Η συναυλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά την ίδια ημέρα και ώρα (Παρασκευή 09.10, 20:30) στο κανάλι YouTube και τη σελίδα στο Facebook της Ορχήστρας, άνευ αντιτίμου.
Για κάθε άλλη διαφοροποίηση στο πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Σχετικά με την επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (210 7282333, http://[email protected]).