Ελένη Καραΐνδρου: «Η τέχνη είναι η ανάσα του κόσμου»

Με αφορμή τη διαδικτυακή συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ, η σπουδαία συνθέτρια μίλησε στον Αθήνα 9,84

BREAKING
 

Με αφορμή τη διαδικτυακή συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ, η σπουδαία συνθέτρια μίλησε στον Αθήνα 9,84

«Η τέχνη είναι η ανάσα του κόσμου. Η πολιτεία -και δεν εννοώ μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου- πρέπει να καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι να στηριχτεί ο πολιτισμός, οι άνθρωποι του, γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχει ανάσα» είπε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Πουλοπούλου, η Ελένη Καραϊνδρου.

«Τα πράγματα θα δυσκολέψουν» εκτίμησε επισημαίνοντας πως «εμείς πρέπει να έχουμε την αρετή, την αισιοδοξία και να περιμένουμε ότι η επιστήμη θα κάνει το θαύμα της».

Σε μία μοναδική συναυλία, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 20:30, στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» η Ελένη Καραΐνδρου παρουσιάζει, επιλογές από κορυφαίες συνθέσεις της για τον κινηματογράφο με τίτλο «Τα Κινηματογραφικά».

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ www.snfcc.org/Cosmos_EleniKaraindrou, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

«Δυστυχώς δεν θα έχουμε το κοινό μας και εμείς οι καλλιτέχνες ζούμε πραγματικά για να συναντιόμαστε με αυτό. Ευτυχώς όμως θα μας δουν από το διαδίκτυο και από εκεί θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε όλη εκείνη τη ζεστασιά που χρειάζεται για να απευθυνθούμε στον κόσμο που μας αγαπάει» τόνισε η κ Καραϊνδρου.

«Στη συναυλία θα παρουσιάσω μουσικά θέματα από όλες τις συνεργασίες που είχα κάνει με τον διεθνούς φήμης Έλληνα δημιουργό, Θόδωρο Αγγελόπουλο, ενώ θα ακουστούν και επιλογές από τις συνεργασίες μου με διάφορους σημαντικούς σκηνοθέτες» ανέφερε.

Λεπτομέρειες για τη διαδικτυακή συναυλία ΕΔΩ

 

BREAKING MUSIC