«Τα έσπασε» το Studio 2054 της Dua Lipa

Πάνω από 5 εκατομμύρια φανς παρακολούθησαν τη live streaming συναυλία της

BREAKING
 

Πάνω από 5 εκατομμύρια φανς παρακολούθησαν τη live streaming συναυλία της

Για το βιβλίο Γκίνες βαίνει η Dua Lipa καθώς περισσότεροι από 5 εκατομμύρια θαυμαστές της έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής το εικονικό show με τίτλο Studio 2054 που παρουσίασε την Παρασκευή.

Το live streaming θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο μέχρι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 δολάρια, ενώ αναμένεται να σπάσει και άλλο το ρεκόρ.

Η Dua Lipa έγραψε στο twitter «είμαι τρομερά ευτυχισμένη να σας ενημερώσω ότι το Studio 2054 είχε πάνω από 5 εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που με παρακολουθήσατε».

Ο Εκπρόσωπος του management της Dua Lipa Ben Mawson, τόνισε ότι είναι «ιδιαίτερα υπερήφανος για τη Dua και την τεράστια ομάδα πίσω από αυτήν την υπέροχη performance. Ήταν πραγματικά σημαντικό για τη Dua να δημιουργήσει κάτι που ξέφευγε από τα όρια ενός τυπικού live show ή στριμαρίσματος και νομίζουμε ότι το πέτυχε απόλυτα με το Studio 2054. Όσον αφορά στο ακροατήριο, πάντα θα είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για το live streaming το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους που πέτυχε τόσο υψηλά ποσοστά παρακολούθησης».

Μάλιστα, ο Mawson υποστήριξε ότι ο πραγματικός αριθμός μπορεί να ξεπερνάει ακόμα και τα 9 εκατομμύρια καθώς πολύς κόσμος το παρακολούθησε μαζί με συντροφιά.

BREAKING MUSIC