Άκρως παραγωγική περίοδος για την Billie Eilish

Δηλώνει ότι ετοιμάζει 16 τραγούδια και αισθάνεται πιο βέβαιη ως τραγουδοποιός

BREAKING
 

Δηλώνει ότι ετοιμάζει 16 τραγούδια και αισθάνεται πιο βέβαιη ως τραγουδοποιός

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Billie Eilish, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει 16 νέα τραγούδια μαζί με τον αδελφό της και παραγωγό Finneas.

Η Eilish δήλωσε ότι τα νέα τραγούδια της αρέσουν πολύ και επίσης εξήγησε ότι αισθάνεται πιο βέβαιη ως τραγουδοποιός μιλώντας για τον εαυτό της και επικοινωνώντας τις ιδέες της.

«Νομίζω ότι ο Finneas και εγώ έχουμε μπει κανονικά στο ρυθμό και τα κάνουμε όλα πάρα πολύ γρήγορα. Υπήρχε μια περίοδος πριν από ένα μήνα που στέλναμε συνέχεια μηνύματα στην εταιρεία μας για το κάθε τραγούδι που ετοιμάζαμε. Πραγματικά το απολαμβάνω και αισθάνομαι ότι είμαι πολύ καλή σε αυτό τώρα», δήλωσε η νεαρή σταρ.

Περιγράφοντας δε τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες αυτόν τον καιρό είπε ότι είναι οι Arlo Parks, Ashnikko, και ο νέος δίσκος των Strokes «The New Abnormal».

Επίσης, εξήγησε ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της που αισθανόταν «ως παρωδία του εαυτού της». Η 18χρονη Eilish δήλωσε ότι «είναι αστείο να περιμένει ο κόσμος να έχω βρει τον εαυτό μου και να μείνω σε αυτό. Δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα, διαφορετικούς τρόπους ζωής, στυλ, προσωπικότητες, χτενίσματα, ρούχα και παπούτσια. Τα δοκιμάζω όλα γιατί μεγαλώνω».

 

BREAKING MUSIC