Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος έχει ένα «Όνειρο Αληθινό»

Και το μοιράζεται μαζί μας μέσα από το νέο του τραγούδι

BREAKING
 

Και το μοιράζεται μαζί μας μέσα από το νέο του τραγούδι

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group το νέο τραγούδι του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου με τίτλο «Όνειρο Αληθινό».

Ο λυρικός ερμηνευτής μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και την ιστορία πίσω από το τραγούδι.

«Και κάπως έτσι, όλα γίναν φωτεινά…

Τον περασμένο Μάιο στην αρχή της πανδημίας, μπήκα στο στούντιο να ηχογραφήσω το πρώτο μου προσωπικό τραγούδι με τίτλο «Όνειρο αληθινό».

Τότε, η ζωή μου, όπως και οι ζωές πολλών ανθρώπων, άλλαζε απρόσμενα χωρίς πολλά περιθώρια αντίδρασης .

Έβλεπα τις συναυλίες να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη κι ο καθένας από εμάς να δίνει τη δική του μάχη σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης επηρεασμένος από όλη αυτή  την κατάσταση, τραγουδώντας την πρώτη φράση που λέει «και κάπως έτσι όλα γίναν φωτεινά» αντί για φωτεινά είπα κάνα δυο φορές «σκοτεινά» και δεν σας κρύβω ότι γελάσαμε πολύ...

Γρήγορα όμως, η μουσική του Νίκου Μερτζάνου  και οι στίχοι της Βίκυς Γεροθόδωρου , μ' έκαναν να νιώσω τη δύναμη της αγάπης, που μ' ένα βλέμμα, μέσα σε μια στιγμή, μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα: να φυλακίσει το σκοτάδι και να γεμίσει φως όλο το σύμπαν.

Σ' ένα τέτοιο κλίμα αποσύνθεσης  γεννήθηκε το "Όνειρο αληθινό", κόντρα σ' όλα.

Πιστεύω, πως δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να ονειρευόμαστε και τότε τα όνειρα μας θα γίνουν πραγματικότητα . Δεν θ' αργήσουν θα έρθουν όμορφες στιγμές, γεμάτες ευτυχία, μουσική και χαμόγελο!»

Βρείτε την κυκλοφορία σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες

 

BREAKING MUSIC