Φτιάχνουμε ψηφιακές κάρτες με τους Radiohead

Οι κάρτες είναι στο πνεύμα και των Χριστουγέννων αλλά και του συγκροτήματος

BREAKING
 

Οι κάρτες είναι στο πνεύμα και των Χριστουγέννων αλλά και του συγκροτήματος

Μέσα από την online δημόσια βιβλιοθήκη τους, οι Radiohed παρουσίασαν μία σειρά από ψηφιακές κάρτες για τα Χριστούγεννα οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στο «mentalité» του συγκροτήματος. Για παράδειγμα το εξώφυλλο της κάρτας περιλαμβάνει φράσεις όπως  “FA LA LA,” “LA-LA,” LA, LA,” LA” και  “LAA” και οι εσωτερικές επιλογές περιλαμβάνουν τα  “EVERYTHING IS ROSY,” “PEACE ON YOU,” “IN LIEU OF EMPTINESS,” “HOPE FOR THE FUTURE” και “SUNLIT UPLANDS STILL AWAIT”.

Αναφερόμενο στο project, το συγκρότημα είπε ότι «αυτές οι κάρτες είναι σχεδιασμένες για να τις φτιάξετε και να τις στείλετε σε γνωστούς και φίλους. Κανένα προσωπικό στοιχείο δεν πρόκειται να αποθηκευτεί από τους Radiohead».

Το μέλος του συγκροτήματος Jonny Greenwood είπε ότι «ελπίζουμε όλοι να είστε ασφαλείς και καλά και όχι πολύ φοβισμένοι ή να βαριέστε.  Επίσης, εύχομαι ότι κάπως μπορούμε να ξαναγίνουμε μέρος του να φτιάχνουμε μουσική για εσάς και ότι η ευτυχία του να ακούς μουσική σε συναυλία , σε εκκλησία ή στο σπίτι με φίλους δεν ξεχάστηκε σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά. Και καθώς σκαρφαλώνουμε έξω από το 2020 πλένοντας τα χέρια μας σας εύχομαι έναν πιο χαρούμενο νέο χρόνο και σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μας».

BREAKING MUSIC