Τι θα δούμε σε streaming τις ημέρες των εορτών;

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εκδηλώσεις από τον χώρο της μουσικής

BREAKING
 

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εκδηλώσεις από τον χώρο της μουσικής

Φέτος τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θα είναι διαφορετικά καθώς η πανδημία του κορωνοϊού θα μας κρατήσει στο σπίτι.

Και επειδή live και μουσικές σκηνές είναι μια μακρινή ανάμνηση, τα streaming θα μας βοηθήσουν να πάρουμε έστω μία ανάσα.

Η jazz at Lincoln Center Orhestra στις οθόνες μας

Το Half Note, μας προσφέρει μια εορταστική virtual παράσταση σε ειδική τιμή

Αν και η πανδημία μας κρατάει ακόμη μακριά από την ζωντανή μουσική που τόσο αγαπάμε, τo Half Note Jazz Club, παραμένει προσηλωμένο στην παρουσίαση σπουδαίας μουσικής.

Έτσι, προσφέρει σε αποκλειστικότητα και σε ειδική τιμή για τους φίλους του στην Ελλάδα, μία μοναδική εορταστική on demand virtual παράσταση σε streaming με την χωρίς αμφιβολία σπουδαιότερη jazz Big Band του κόσμου, την JAZZ AT LINCOLN CENTER ORCHESTRA με τον Wynton Marsalis και κορυφαίους guests.

ΕΔΩ

Χριστούγεννα με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Τί είναι τα Χριστούγεννα αν όχι οι παραδόσεις και τα έθιμά τους, οι μυρωδιές και κυρίως οι μελωδίες τους; Μπορεί το 2020 να έφερε μαζί του μεγάλες ανατροπές, ωστόσο η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, πιστή στη δική της παράδοση, προσκαλεί και φέτος όλες και όλους να κάνουν... Χριστούγεννα με την ΚΟΑ.

ΕΔΩ

Το Μέγαρο μας ταξιδεύει στον κόσμο

Πώς τραγουδούν τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι στον κόσμο; Άραγε τι μελωδίες, τι ρυθμοί, τι χρώμα συνοδεύουν τους στίχους των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία;

Με όχημα την ιστορία του ταξιδιού του Ταχάρ, του οδηγού μας σ’ αυτή τη μελωδική περιπλάνηση, οι χριστουγεννιάτικες μουσικές από χώρες μακρινές και κοντινές μπαίνουν σε σειρά, καταργούν τα σύνορα, στήνουν τον δικό τους χορό, ντύνονται με χρωματιστές εικόνες και συνοδεύονται από γεύσεις γεμάτες νοστιμιά!

Ραντεβού στις 26 Δεκεμβρίου

ΕΔΩ

 

 

«Τα θαύματα των Χριστουγέννων» με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Μια διαδικτυακή μουσική παράσταση που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.), στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων HomeforChristmas, θα παρουσιάσει  τον συνθέτη και δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη και την ομάδα Σπείρα - Σπείρα, το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00, σε ένα Facebook Live special Storytelling Concert.

Ο σπουδαίος δημιουργός, εμπνευσμένος από τον «Ευτυχισμένο Πρίγκιπα» του Όσκαρ Ουάιλντ θα ερμηνεύσει με στίχους και μουσική, κομμάτια του βιβλίου με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΕΔΩ

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης σε live streaming

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης έρχονται κοντά́ μας μέσω live streaming και μας προσκαλούν να «συνδεθούμε» και να τραγουδήσουμε.

Μέσα από τις μοναδικές μουσικές τους, τις μαεστρικές τους ενορχηστρώσεις και τις γεμάτες ανατροπές και πρωτόγνωρες μελωδίες σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής, γεμάτη συναίσθημα, με κέντρο την κρητική παράδοση.

ΕΔΩ

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο ΚΠΙΣΝ

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου σε μια συναυλία με ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας

Τρεις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει, στο πλαίσιο του εορταστικού του προγράμματος, τον Κωστή Μαραβέγια σε μια συναυλία με ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας.

Ο δημοφιλής συνθέτης, τραγουδοποιός και πολυοργανίστας θα ανέβει  στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος με μια μουσική παράσταση ευφορικών μουσικών του κόσμου, συναισθημάτων, θετικής ενέργειας και αγάπης.

ΕΔΩ

Εορταστικό γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Ελάτε να υποδεχτούμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά απολαμβάνοντας από τις οθόνες μας το εορταστικό γκαλά της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, που φέτος σκορπίζει για πρώτη φορά τη λάμψη του σε live streaming από το Μέγαρο Μουσικής την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ.

ΕΔΩ

Ο Κωνσταντής Πιστιόλης έρχεται στις οθόνες μας παραμονή Πρωτοχρονιάς μέσω της πλατφόρμας estage

Με τον μοναδικό τρόπο του, δημιουργεί ηχητικά τοπία κομμάτι κομμάτι συνθέτοντας παραδοσιακά ακούσματα. Από την σοφίτα του σπιτιού του μεταφέρει τη ενέργεια του στα σπίτια μας, κάνοντας μας να χοροπηδάμε στα σαλόνια μας.

ΕΔΩ

 

 

O συνθέτης και πιανίστας HAVASI σε ένα φαντασμαγορικό online show

Την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τον εξαιρετικά πετυχημένο συνθέτη και πιανίστα Havasi θα έχουμε στις 29 Δεκεμβρίου, σε ένα παγκόσμιο online concert που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Αθλητικό Στάδιο της Βουδαπέστης, χρησιμοποιώντας 20 κάμερες και τεχνολογία αιχμής μετάδοσης.

ΕΔΩ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέα με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί διαδικτυακά αλλά και ζωντανά από την ΕΡΤ2

Πιστό και φέτος, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, στο καθιερωμένο ραντεβού του με το κοινό την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (KΠΙΣΝ) θα υποδεχτεί το νέο έτος με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα που θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω live streaming , αλλά και ζωντανά από την ΕΡΤ2.

ΕΔΩ

Ιστορικές συναυλίες από το EXIT TV την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Faithless, The Prodigy, David Guetta και Pet Shop Boys, ανάμεσα στην εκλεκτή παρέα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 20η επέτειο του EXIT Festival, το EXIT TV, υπόσχεται μία σειρά από συναυλίες που είχαν δοθεί τα προηγούμενα χρόνια  στο φεστιβάλ στο πλαίσιο των εορτασμών για την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

ΕΔΩ

Πρωτοχρονιά με τον Λεωνίδα Καβάκο

Θα παρακολουθήσουμε τη συναυλία που είχε δώσει στις 17 Ιουλίου για τα 65 χρόνια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

ΕΔΩ

BREAKING MUSIC