Οι συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί για το καλοκαίρι του 2021

Και ευχόμαστε να καταφέρουμε να πάμε σε όλες

BREAKING
 

Και ευχόμαστε να καταφέρουμε να πάμε σε όλες

Το καλοκαίρι του 2020 θα το θυμόμαστε για πάντα, καθώς εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ακυρώθηκαν συναυλίες και φεστιβάλ.

Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, κάνουμε από τώρα τα σχέδιά μας για το καλοκαίρι του 2021 και σας παρουσιάζουμε τις συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Με την ευχή και την ελπίδα να βρεθούμε ξανά δίπλα στο stage!

Rockwave Festival

Στις 5 Ιουνίου οι Deep Purple και οι Opeth ανεβαίνουν στη σκηνή του Rockwave Festival.

Τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για την εμφάνιση των Deep Purple και Οpeth στο Rockwave festival 2020, ισχύουν για το Rockwave festival 2021 για τις 5 Ιουνίου 2021.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Release Athens

Tο Release Athens υποδέχεται στις 18 Ιουνίου τον Parov Stelar, στις 25 Ιουνίου τους Massive Attack, την 1η Ιουλίου τους Pet Shop Boys και στις 16 Ιουλίου τους Judas Priest.

Επίσης, οι Slipknot, μία από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου την τελευταία 25ετία σε ολόκληρο τον κόσμο, θα βρίσκονται στην Πλατεία Νερού, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, για ένα μοναδικό show. Μία εβδομάδα νωρίτερα, το Σάββατο 17 Ιουλίου, οι εκρηκτικοί Sabaton θα βάλουν «φωτιά» στο Κλειστό Φαλήρου.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Eject Festival

Οι Red Hot Chili Peppers είναι οι headliners του EJEKT Festival 2021.

Οι Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith και John Frusciante θα βρεθούν στo Markopoulo Park τo Σάββατο 26 Ιουνίου 2021.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Athens Rock Festival

Στο ΟΑΚΑ έρχονται η σπουδαιότερη indie rock μπάντα της δεκαετίας, The National και οι σωτήρες του punk IDLES, οι οποίοι ενώνουν δυνάμεις με τους πρωτοπόρους της indie pop Balthazar, πραγματοποιώντας όλοι μαζί τις υποσχέσεις τους από τις συναυλίες που μας έλειψαν το 2020.

Ραντεβού στις 13 Ιουνίου!

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

 

BREAKING MUSIC