Τον Μάρτιο τελικά τα βραβεία Grammy

Η τελετή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου

BREAKING
 

Η τελετή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου

Προσωρινή αναβολή πήρε η 63η απονομή των βραβείων Grammy, καθώς μετά από προσεκτικές συνομιλίες με εμπειρογνώμονες από τον χώρο της υγείας, κρίθηκε απαραίτητο να μην διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Έτσι, σύμφωνα με την Ακαδημία Ηχογράφησης, η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή χωρίς την παρουσία κοινού, είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Staples Center.

«Μετά από προσεκτικές συνομιλίες με εμπειρογνώμονες της υγείας, τον οικοδεσπότη και τους καλλιτέχνες μας αποφασίσαμε να μεταθέσουμε τα 63α Ετήσια Βραβεία GRAMMY για την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021. Η επιδεινούμενη κατάσταση του κορωνοïού στο Λος Άντζελες, με τις νοσοκομειακές υπηρεσίες να ασφυκτιούν και οι νέες οδηγίες από τις πολιτείες και τις τοπικές κυβερνήσεις μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η αναβολή της παράστασής μας ήταν το σωστό πράγμα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια ανθρώπων μας», σημειώνει μεταξύ άλλων η Ακαδημία Ηχογράφησης σε ανακοίνωσή της.

 Οι υποψηφιότητες των βραβείων Grammy

Η φετινή λίστα των βραβείων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εννέα υποψηφιότητες για τη Beyoncé (τέσσερις για το «Black Parade») και ακολουθούν με έξι υποψηφιότητες Taylor Swift, Dua Lipa και Roddy Ricch.

Στις υποψηφιότητες συναντάμε ακόμα τους Billie Eilish, Britanny Howard, Justin Bieber, Phoebe Bridgers, ενώ τις πρώτες τους υποψηφιότητες έλαβαν οι Megan Thee Stallion, Harry Styles, Doja Cat και BTS.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα

 

BREAKING MUSIC