«Υποκοριστικά»: Το νέο τραγούδι της Ευσταθίας

Η αγαπημένη τραγουδοποιός, παρουσίασε το νέο της single μέσα από το κανάλι της στο YouTube

BREAKING
 

Η αγαπημένη τραγουδοποιός, παρουσίασε το νέο της single μέσα από το κανάλι της στο YouTube

Η Ευσταθία συνεχίζει το δικό της, μοναχικό δρόμο της τραγουδοποιίας και εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κρίσης πανδημίας, κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι ψηφιακά, όπως το επιβάλλουν οι καιροί. Τα «Υποκοριστικά» κάνουν πρεμιέρα και ποδαρικό στο επίσημο και νεοσύστατο κανάλι της στο YouTube

Σταθερά της όπλα η οξυδερκής παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, το χιούμορ και  βέβαια τα υποκοριστικά, που τα χρησιμοποιεί κατά κόρον στην καθημερινότητά της, άσχετα που εδώ τα περνάει γενεές δεκατέσσερις.

Διακόσια χρόνια μετά την επανάσταση του ’21, η ηρωίδα του τραγουδιού πραγματοποιεί τη δική της επανάσταση ενάντια στο μικροαστισμό. Θυσιάζει την ασφάλεια της συμβατικότητας για μια γενναία βουτιά στην αυτογνωσία και τη φιλοσοφική σκέψη∙ αυτή που δεν είναι προνόμιο μόνο των φιλοσόφων αλλά και κάθε ανθρώπου που θέλει να «αλλάξει τη ζωούλα σε ζωή».

Ρυθμός, νεύρο και μια κεφάτη χορωδία ξορκίζουν αποτελεσματικά τη σχεσούλα, τη θεσούλα, την προαγωγούλα, το διαμερισματάκι (κάτω απ’ τη μαμά) και απειλούν με χαμόγελο την τακτοποιημένη, πληκτική σειρούλα των πραγμάτων.

Καλή ακρόαση!

BREAKING MUSIC