Οι Arcade Fire συμμετείχαν σε διαδικτυακή εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή

Το ζευγάρι των Win Butler και Régine Chassagne έπαιξε το αγαπημένο τραγούδι «Afterlife»

BREAKING
 

Το ζευγάρι των Win Butler και Régine Chassagne έπαιξε το αγαπημένο τραγούδι «Afterlife»

Το τραγούδι με τον συμβολικό τίτλο «Afterlife» επέλεξαν για να τραγουδήσουν ο Win Butler και η Régine Chassagne των Arcade Fire κατά την συμμετοχή τους σε ειδικό live-stream που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου για την κλιματική αλλαγή με τίτλο «Make Earth Cool Again».

Το ζευγάρι τραγούδησε το κομμάτι σε στυλ καραόκε στην διαδικτυακή εκδήλωση η οποία περιελάμβανε και εμφάνιση από την Billie Eilish και τον αδελφό της Finneas.

«Είμαστε μια καναδική μπάντα και ο γείτονάς μας δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ αλλά και η Αρκτική», είπε ο Butler πριν αρχίσει το τραγούδι. «Επηρεάζεται σημαντικά από την κλιματική αλλαγή και ξέρω ότι οι πάντες το γνωρίζουν αυτό αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια διαφορά αν εργαστούμε όλοι μαζί αυτή τη στιγμή».

Ο Win Butler είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο ότι είχε γράψει δύο ή τρία νέα albums για τους Arcade Fire κατά τη διάρκεια της καραντίνας και είπε ότι το συγκρότημα θα επιστρέψει στο Τέξας για να ηχογραφήσει το νέο υλικό κατά την διάρκεια των εκλογών.

«Αυτή τη φορά θα έχουμε studio, κάθε keyboard, drum piano  και ό, τι θα μπορούσα να χρειαστώ και πολύ χρόνο», εξήγησε. «Το μοναδικό κομμάτι που έλειπε από τους προηγούμενους δίσκους ήταν ο χρόνος και τώρα έχω τον απαραίτητο χρόνο».

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2017. Τον περασμένο Νοέμβριο το συγκρότημα έπαιξε ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι το οποίο έχει τον τίτλο Generation A’ στην ειδική εκπομπή για τις εκλογές του Stephen Colbert.

BREAKING MUSIC