Η Billie Eilish έδωσε πληροφορίες για το νέο της δίσκο

Και άφησε να εννοηθεί ότι θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια

BREAKING
 

Και άφησε να εννοηθεί ότι θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια

Μερικές νέες πληροφορίες για τον ακυκλοφόρητο αλλά και ατιτλοφόρητο ακόμα δίσκο της έδωσε η Billie Eilish μέσα από έναν διάλογο που είχε με θαυμαστές της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς την ρώτησε πόσα τραγούδια θα έχει ο καινούργιος δίσκος και εκείνη έγραψε από 1 έως 16.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνέντευξή της στο Vanity Fair η Eilish είχε πει ότι ο καινούργιος δίσκος «είναι ακριβώς όπως τον θέλω. Δεν υπάρχει ούτε ένα τραγούδι ούτε ένα κομμάτι ενός τραγουδιού που θα ήθελα να ήταν κάπως διαφορετικά».

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου «When We All Fall Asleep Where Do We Go?» έχει κυκλοφορήσει διάφορα singles όπως τα «Everything I Wanted», «My Future» και «Therefore I Am», ηχογράφησε το τραγούδι για την καινούργια ταινία του James Bond «No Time To Die» και συνεργάστηκε με τη Rosalía στο «Lo Vas a Olvidar».

Επίσης, στη συζήτηση με τους θαυμαστές της στο Instagram, η Eilish αποκάλυψε ότι η αγαπημένη της σειρά είναι το Killing Eve και το αγαπημένο της τραγούδι αυτή τη στιγμή είναι το «Cigarette Dreams» των Cage The Elephant που προέρχεται από τον δίσκο τους «Melophobia» του 2013.

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry», είπε ότι θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου.

 

BREAKING MUSIC