Δικηγόρος Μούτση: «Οι απαντήσεις θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται»

Απάντηση στην καταγγελία της τραγουδίστριας Λυδίας Σέρβου, δίνει δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο συνθέτης

BREAKING
 

Απάντηση στην καταγγελία της τραγουδίστριας Λυδίας Σέρβου, δίνει δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο συνθέτης

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται».

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου Μούτση Γιάννης Φώσκολος, μετά και την σημερινή αποκάλυψη του ονόματός του σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στη ΝΕΑ η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου.

Η καταγγελία μέσω Facebook

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Ιανουαρίου η Λυδία Σέρβου είχε αναφερθεί μέσω Facebook σε περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που είχε βιώσει όταν ήταν 15 ετών από γνωστό μουσικοσυνθέτη.

Το θέμα πήρε αμέσως μεγάλη έκταση, ενώ η ίδια σε δεύτερη ανάρτησή της έδωσε διευκρινίσεις καθώς είχαν εμπλακεί ονόματα άλλων συνθετών.

Η αποκάλυψη του ονόματος

Τελικά, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στα ΝΕΑ, η Λυδία Σέρβου κατονόμασε τον Δήμο Μούτση και εξήγησε τους λόγους που το έκανε: «Λόγω της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω. Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους.

BREAKING MUSIC