The Weeknd, Miley Cyrus και ελάχιστοι θεατές στον τελικό του Super Bowl

Πώς μπορούμε να παρακολουθήσουμε το show

BREAKING
 

Πώς μπορούμε να παρακολουθήσουμε το show

Με λίγο κόσμο λόγω των απαγορευτικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, με headliner τον The Weeknd, με εμφανίσεις από την Miley Cyrus, την ποιήτρια Amanda Gorman και δύο R&B τραγουδίστριες την Jazmine Sullivan (μαζί με τον Eric Church) και την H.E.R. να ερμηνεύουν τον Εθνικό Ύμνο και το American the Beautiful, έρχεται απόψε Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο τελικός του Super Bowl.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο της Tampa στη Φλώριντα το οποίο θα είναι γεμάτο κατά 1/3 και στο show του ημιχρόνου θα τραγουδήσει ο The Weeknd.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο μέρος του show θα διεξαχθεί στις κερκίδες, ενώ δεν είναι γνωστό ούτε το setllist ούτε αν θα καλέσει κάποιους συνεργάτες και φίλους του - αν και ο ίδιος απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Όσον αφορά στο pre – game show, θα τραγουδήσει η Miley Cyrus και θα απαγγείλει νέο ποίημά της η Amanda Gorman η οποία εμφανίστηκε στην τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden.

Για όσους ενδιαφέρονται, το Super Bowl θα αρχίσει στη μία και μισή τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδος.

Το Super Bowl θα μεταδοθεί από τα CBS, CBSsports.com και στην CBS Sports app.

Επίσης, θα στριμαριστεί μέσω παρόχων όπως οι:Hulu+, AT&T TV Now, YouTubeTV, Fubo TV, Sling TV και Locast.

Σημειώνεται ότι ο The Weeknd, με αφορμή την εμφάνισή του κυκλοφόρησε ένα special project με τα αγαπημένα του κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία μέχρι στιγμής.

 

 

BREAKING MUSIC