Πράσινο φως για την διεξαγωγή φεστιβάλ στην Ολλανδία

Η κυβέρνηση επιτρέπει την πραγματοποίηση συναυλιών από την στιγμή που υπάρχει εμβόλιο

BREAKING
 

Η κυβέρνηση επιτρέπει την πραγματοποίηση συναυλιών από την στιγμή που υπάρχει εμβόλιο

Από την 1η Ιουλίου - και αν όλα πάνε καλά, στην Ολλανδία θα αρχίσουν φεστιβάλ και συναυλίες, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Χάγης. Προηγουμένως, ο Ολλανδός πρωθυπουργός είχε ξεκαθαρίσει ότι τα club θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να βρεθεί εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της Ολλανδικής κυβέρνησης ότι από τον 1η Ιουλίου θα μπορούν να διεξάγονται φεστιβάλ, έχει ήδη αρχίσει ο προγραμματισμός.

Για παράδειγμα οι διοργανωτές του φεστιβάλ Liquicity το οποίο έχει προγραμματιστεί από τις 16 έως και τις 18 Ιουλίου, έγραψαν: «Σπουδαία νέα. Η Ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επιτρέψει τα φεστιβάλ μετά την 1η Ιουλίου. Στην περίπτωση που αναβληθούν και πάλι, οι διοργανωτές πιθανότατα θα αποζημιωθούν. Τα φεστιβάλ στην Ολλανδία στην παρούσα φάση ξεπουλάνε σε ρυθμό ρεκόρ χάρη στην απόφαση της κυβέρνησης».

Επίσης, το Licuicity, δεσμεύτηκε για επιστροφή χρημάτων των εισιτηρίων αν τελικά δεν διεξαχθεί, ενώ ένα ακόμη φεστιβάλ το Lowlands έχει ανακοινώσει ότι δύο δοκιμαστικά events θα λάβουν χώρα αυτήν την χρονιά με περίπου 3.000 συμμετέχοντες οι οποίοι θα πρέπει να έχουν αρνητικά test για να τα παρακολουθήσουν. 

 

BREAKING MUSIC