Πέθανε η Mary Wilson των Supremes

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια του group μαζί με την Diana Ross και την Florence Ballard

BREAKING
 

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια του group μαζί με την Diana Ross και την Florence Ballard

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στο σπίτι της στο Λας Βέγκας, η Mary Wilson, η οποία υπήρξε μαζί με τις Diana Ross και Florence Ballard ιδρυτικό μέλος των Supremes.

Diana Ross and The Supremes

Το 1959, σε ηλικία 15 ετών η Wilson άρχισε την καριέρα της με το γυναικείο συγκρότημα The Primettes και μέλη τις Florence Ballard, Mary Wilson, Diana Ross, και Betty McGlown.

Ένα χρόνο μετά, η McGlown που αποχώρησε για να παντρευτεί, αντικαταστάθηκε από την Barbara Martin και το συγκρότημα μετονομάζεται σε The Supremes, ενώ υπέγραψε και την δισκογραφική Motown. Τελικά, το 1962, η Barbara Martin αποχώρησε για να ακολουθήσει πέντε χρόνια μετά και η Florence Ballard τη θέση της οποίας πήρε η Cindy Birdsong.

Πλέον, το συγκρότημα μετονομάζεται σε Diana Ross and the Supremes με την Diana Ross να αποχωρεί τρία χρόνια μετά. Το συγκρότημα το οποίο πλέον ονομαζόταν 70s Supremes (Mary Wilson, Cindy Birdsong Jean Terrell), διαλύθηκε το 1977.

Ανάμεσα στις χρυσές επιτυχίες των Supremes ήταν τα "Stop!", In the Name of Love", "Back in My Arms Again", "Baby Love", "You can't hurry love" κ.α.

«Η Mary Wilson ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα και θα μας λείψει πολύ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής της Motown, Berry Gordy.

Τα αίτια του θανάτου της Wilsom, παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.

BREAKING MUSIC