Τι θα δούμε σήμερα σε streaming;

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Puta Volcano, όπερα, την μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς αλλά και... Καίτη Γαρμπή με Διονύση Σχοινά λόγω της ημέρας!

BREAKING
 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Puta Volcano, όπερα, την μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς αλλά και... Καίτη Γαρμπή με Διονύση Σχοινά λόγω της ημέρας!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δίνει απόψε στις 9 το βράδυ, live streaming συναυλία από το Gazarte.

Η συναυλία θα επαναληφθεί στις 21 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην Αυστραλία να την παρακολουθήσουν.

 

 

Οι Puta Volcano στις 9 το βράδυ τραγουδούν μέσα από το AN Club στο πλαίσιο του STAGES A/LIVE του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Η νέα διεθνής συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Don Giovanni, αρχίζει το ταξίδι της από την Αθήνα σήμερα 14 Φεβρουαρίου μέσω του GNO TV.

 

 

Mετά την οnline επιτυχία της τον Δεκέμβριο, η "Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" του Γιάννη Οικονομίδη επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας  με μειωμένο εισιτήριο.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για όλους μέσω του Viva.gr

Η ταινία θα προβάλλεται στις 18.00 και στις 22.00. Ωστόσο, ο θεατής θα έχει περιθώριο να την δει για άλλες τέσσερις ώρες μετά την ώρα έναρξης.

 

Έχουμε όμως και live streaming στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, στις επτά το απόγευμα θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Από την ημέρα αγάπης δεν θα λείψουν τα δώρα αφού οι δύο καλλιτέχνες θα χαρίσουν 14 μοναδικά δώρα και θα προσφέρουν 500 κωδικούς για να στηρίξουν το κοινωνικό έργο του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Πριν την έναρξη του concert θα υπάρξει ένα ξεχωριστό preshow, που θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Στο preshow η Καίτη κι ο Διονύσης θα απαντήσουν με χιούμορ σε ερωτήσεις του κοινού μέσα από το «Πες το στην Καίτη» και θα κάνουν ηλεκτρονικά live την κλήρωση για τα δώρα.

Εισιτήρια μέσω του viva.gr

 

 

BREAKING MUSIC