Η Britney Spears στο επίκεντρο

Νέο ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια ετοιμάζει το Netflix

BREAKING
 

Νέο ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια ετοιμάζει το Netflix

Μετά την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», το οποίο αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της περιόδου κατά την οποία η διάσημη τραγουδίστρια υπέστη νευρική κατάρρευση και τέθηκε υπό κηδεμονία, η Britney βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο.

Μάλιστα, το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το δικό του ντοκιμαντέρ για την Britney Spears, το οποίο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα σηκηνοθετήσει η Erin Lee Carr, η οποία έχει στο παλμαρέ της τα ντοκιμαντέρ Thought Crimes: The Case of the Cannibal Cop και Mommy Dead and Dearest.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ντοκιμαντέρ ήταν ήδη στη φάση της παραγωγής, πριν το Hulu προβάλει το «Framing Britney Spears». Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το ντοκιμαντέρ του Netflix (περιεχόμενο, ημερομηνία προβολής, κλπ).

Υπενθυμίζεται ότι το «Framing Britney Spears» προκάλεσε αναταραχή στον χώρο της showbiz και υποχρέωσε τον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας, Justin Timberlake, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Spears και την Janet Jackson, για τη συμπεριφορά του μετά τον χωρισμό τους.

Επίσης, σημειώνεται ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, μεταξύ των φανς της τραγουδίστριας έχει αναπτυχθεί το κίνημα #freeBritney το οποίο καταγγέλει ως παράνομη τη συνέχιση της κηδεμονίας της Britney Spears από τον πατέρα της και ζητά να αρθούν οι περιοριστικοί όροι.

Photo credit: Facebook

BREAKING MUSIC