Είδα το ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish στο Apple TV

Το «Billie Eilish: The World s A Little Blurry» διαρκεί δύο ώρες και είκοσι λεπτά.

BREAKING
 

Το «Billie Eilish: The World s A Little Blurry» διαρκεί δύο ώρες και είκοσι λεπτά.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Αρκετά μεγάλο δηλαδή σε διάρκεια για μία τραγουδίστρια που δεν είναι καν 20 ετών. Λες και βλέπαμε το φιλμ ενός καλλιτέχνη με πολλά χρόνια ιστορίας πίσω του, δεκάδες χρόνια καριέρας. Τέλος πάντων, εκπλήξεις δεν υπήρχαν, τα συνηθισμένα είδαμε.

Κάποια βίντεο από την παιδική της ηλικία, αποσπάσματα από τις συναυλίες που έχει δώσει έως τώρα με αποκορύφωμα το Coachella, το ντεμπούτο της άλμπουμ, τα βραβεία Γκράμι που πήρε, τον Τζέιμς Μποντ, τη συνάντησή της με τον Justin Bieber και την Katy Perry, σκηνές από το σπίτι τους που είναι και στούντιο, περιοδείες της κτλ. Τρία χρόνια την ακολουθούσαν και την κινηματογραφούσαν. «Αυτό που θα δουν οι τηλεθεατές είναι ένα μόνο κομμάτι της ζωής μου που αφορούσε τη συγκεκριμένη περίοδο. Δεν θα δουν όλα όσα συνέβησαν παρόλα αυτά σε όλο το ντοκιμαντέρ είμαι ο εαυτός μου. Και είναι κάπως απογοητευτικό γιατί ήμουν πάρα πολύ εκνευριστική τότε. Είναι σκληρό να το βλέπω» λέει η ίδια.

Αποτελεί προϊόν όμως της Apple η Billie Eilish και πρέπει να υποστηριχτεί. Αλλά παίζει πολύ κάψιμο και στο τέλος η υπερβολική δόση φοβάμαι πως θα δημιουργήσει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προσωπικά μου αρέσει η Billie Eilish κι ευχαριστήθηκα και στο φιλμ τα κομμάτια της. Μέχρι εκεί προς το παρόν.  

BREAKING MUSIC