EΛΣΟΝ: Oκτέτο του Schubert

Οι μουσικοί της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων σε ένα από τα αριστουργήματα της μουσικής δωματίου την Πέμπτη 11 Μαρτίου

BREAKING
 

Οι μουσικοί της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων σε ένα από τα αριστουργήματα της μουσικής δωματίου την Πέμπτη 11 Μαρτίου

Το Megaron Online καλωσορίζει την Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ), την πρώτη ορχήστρα νέων in residence του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε μια σημαντική διαδικτυακή πρεμιέρα, την Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, που θα μεταδοθεί από το site και το fb του ΜΜΑ.

Το νεανικό σύνολο θα ερμηνεύσει σε δωρεάν live streaming, με τη δική του φρέσκια ματιά, το Οκτέτο σε φα μείζονα, D. 803 του Franz Schubert [Φραντς Σούμπερτ], ένα από τα πλέον αριστουργηματικά έργα της ευρωπαϊκής μουσικής δωματίου, το οποίο εξακολουθεί να γοητεύει το κοινό σε όλο τον κόσμο, σχεδόν 200 χρόνια μετά τη σύνθεσή του.

Στη συναυλία συμμετέχουν, ως κλαρινετίστας, ο Διονύσης Γραμμένος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της ΕΛΣΟΝ, και η γαλλίδα βιολονίστα Alexandra Soumm [Αλεξάνδρα Σουμ]. Λαμβάνουν επίσης μέρος οι μουσικοί: Γιώργος Μπάνος (β΄ βιολί), Άλκηστις Μισούλη (βιόλα), Αναστασία Δεληγιαννάκη (βιολοντσέλο), Κωνσταντίνος Σηφάκης (κοντραμπάσο), Ανδρέας Ανθόπουλος (φαγκότο) και Άγγελος Σιωράς (κόρνο).

Θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες για 48 ώρες.

Όλες οι αναμεταδόσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΜΜΑ με την υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ  του ΕΔΥΤΕ.

Φωτογραφία Κειμένου:

Από αριστερά προς δεξιά, επάνω σειρά: Άγγελος Σιωράς © Κατερίνα Σαμαρτζή, Alexandra Soumm © Béatrice Cruveiller, Αναστασία Δεληγιαννάκη © Marie-Elise Wiemuth, Ανδρέας Ανθόπουλος © Παναγιώτης Γιαννάκας.  

Kάτω σειρά: Άλκηστις Μισούλη © Πάνος Ηλιόπουλος, Γιώργος Μπάνος © Studio Kitrinakis, Κωνσταντίνος Σηφάκης © Ανδρομάχη Κόμματου, Διονύσης Γραμμένος © Marco Borggreve.

 

 

BREAKING MUSIC