Τα streaming του Σαββατοκύριακου

Έξι στον αριθμό και καλύπτουν όλα τα μουσικά γούστα

BREAKING
 

Έξι στον αριθμό και καλύπτουν όλα τα μουσικά γούστα

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε έξι streaming, τα τρία δωρεάν και τα υπόλοιπα με την αγορά εισιτηρίου έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, τελευταίο του Μαρτίου.

 

Το Σάββατο στις 21:00 το βράδυ, οι Gadjo Dilo θα κατακλύσουν την κεντρική σκηνή του Gazarte και τα σπίτια μας με gypsy jazz ήχους, σε ένα ξεσηκωτικό LiveStreaming show.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Κανονικό 10€ // Κανονικό με Pre-Show 12€

Αγοράστε ΕΔΩ

 

Νέες συνθέσεις για λύρα και piano trio εμπνευσμένες από τις ελληνικές μουσικές παραδόσεις παρουσιάζει το κουαρτέτο του Σωκράτη Σινόπουλου σε online streaming από το Half Note έως και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Αγορά εισιτηρίων: https://bit.ly/3c9L9PI

 

Την Κυριακή στις 20:00 η Μαρίζα Ρίζου, ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για το δικό της live streaming. Όπως λέει η ίδια, θα παίξει «παρέα με 4 παιχταράδες, με τους οποίους νιώθω ότι είμαστε έφηβοι στο γκαράζ του σπιτιού μας, κάνοντας το κέφι μας και αυτή η αίσθηση είναι πολύτιμη και απογειωτική».

Εισιτήρια: 10,00€

Προπώληση εισιτηρίων & πληροφορίες για τη σύνδεσή σας: www.ticketservices.gr

Διεύθυνση εκδήλωσης: https://www.ticketservices.gr/event/mariza-rizou-live-streaming/

Το STAGES A/LIVE του Ιδρμύματος Ωνάση εκπέμπει και πάλι από τη Θεσσαλονίκη.

Κλασικά τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που έγραψαν ιστορία, αποκτούν νέα δυναμική. Αποδομούνται και χτίζονται ξανά εκ του μηδενός. Μαζί με τον Φώτη Σιώτα στο βιολί, τις λούπες και τα φωνητικά, και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, ανεβαίνουν την Κυριακή στη σκηνή του Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και μας ταξιδεύουν σε μια χώρα που δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 21:00 στο Onassis Channel στο YouTube

 

Την Κυριακή στις 20.30 καλεσμένος του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη στην ενότητα μουσικών εκδηλώσεων Lighthouse Sessions του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ο Γιώργης Μανωλάκης.

Τα Lighthouse Sessions πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και μεταδίδονται μέσω live streaming στον ιστότοπο του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Ο πολλά υποσχόμενος βιρτουόζος Χριστόφορος Πετρίδης ανεβαίνει στη σκηνή του Μεγάρου Mουσικής Αθηνών την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει διαδικτυακά σε ένα live streaming με έργα μουσικής δωματίου.

Τον νεαρό δεξιοτέχνη του βιολιού πλαισιώνει ο πιανίστας Νίκος Κυριόσογλου. Το ρεσιτάλ θα μεταδοθεί από το site, το fb και το κανάλι του Μεγάρου στο YouTube και θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες για 48 ώρες.

BREAKING MUSIC