Οι IDLES σταματούν τη συνεργασία τους με την SSD Concerts

Αφορμή οι καταγγελίες για κακομεταχείριση εργαζομένων

BREAKING
 

Αφορμή οι καταγγελίες για κακομεταχείριση εργαζομένων

Την απόφασή τους η εταιρεία SSD Concerts να μην προμοτάρει το επερχόμενο live τους στο NewCastle City Hall γνωστοποίησαν οι IDLES μετά από καταγγελίες για κακομεταχείριση εργαζομένων.

Οι καταγγελίες οι οποίες αναρτήθηκαν στο site Glassdoor το οποίο κάνει κριτικές σε εργασιακούς χώρους δημοσιοποιήθηκαν και στο Instagram της εταιρείας το οποίο χακαρίστηκε.

Οι καταγγελίες αφορούν κακή πληρωμή των εργαζομένων, προσβλητική γλώσσα και κακή συμπεριφορά στη δουλειά. Η SSD Concerts που έχει αρκετά χαμηλή αξιολόγηση στο site έχει αρνηθεί τις καταγγελίες τις οποίες και χαρακτηρίζει ως «ψευδείς και συκοφαντικές» και επιμένει ότι «δεν ανέχεται bullying, κακοποίηση και κάθε μορφής διαχωρισμούς».

Από την πλευρά τους πάντως οι IDLES ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους μέσω instagram ότι η SSD δεν θα προμοτάρει το show τους στο Newcastle City Hall στις 2 Φεβρουαρίου του 2022.

Μάλιστα το συγκρότημα υπογραμμίζει ότι οποιοσδήποτε έχει βιώσει σεξουαλική ή άλλης μορφής κακοποίηση στο χώρο εργασίας, υπάρχουν ενδιαφέρουσες πηγές στο @goodnightoutcampaign. Πρόκειται για εταιρεία η οποία υποστηρίζει θύματα κακοποίησης.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I D L E S (@idlesband)

BREAKING MUSIC