Νεκρός ο ράπερ DMX

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών

BREAKING
 

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα επιδραστικός ράπερ DMX, πέθανε σε ηλικία 50 ετών όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ. Ο θάνατός του σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών στις 2 Απριλίου, η οποία του προκάλεσε καρδιακή προσβολή.

Ο DMX νοσηλεύτηκε, ωστόσο δεν στάθηκε δυνατό να σωθεί η ζωή του. Η ομάδα του ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 9 Απριλίου ότι «με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε σήμερα ότι ο αγαπημένος μας DMX κατά κόσμον Earl Simmons, πέθανε σε ηλικία 50 ετών στο νοσοκομείο White Plains με την οικογένειά του στο πλευρό του αφότου είχε μπει σε μηχανική υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες. Ο Earl ήταν ένας πολεμιστής που έδωσε μάχη μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του με όλη του την καρδιά και λατρεύουμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του έδωσε έμπνευση σε αμέτρητους φανς σε όλον τον κόσμο και ό,τι αφήνει πίσω του θα ζήσει για πάντα».

Σύμφωνα με το TMZ ο ράπερ ελέγχθηκε για λειτουργία του εγκεφάλου του την περασμένη Τετάρτη για να διαπιστωθεί εάν είχε υπάρξει κάποια βελτίωση μετά τις πληροφορίες για υπερβολική δόση για μία εβδομάδα. Ωστόσο, την Πέμπτη το TMZ ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχαν κάποιες αλλαγές.

 

 

BREAKING MUSIC