Λονδίνο: Ιούνιο ανοίγουν τα clubs χωρίς νυχτερινά δρομολόγια του μετρό

Ακόμη ένα χτύπημα για τους ιδιοκτήτες μετά την ανακοίνωση ότι πριν το 2022 το μετρό δεν θα επιστρέψει στη νυχτερινή λειτουργία του

BREAKING
 

Ακόμη ένα χτύπημα για τους ιδιοκτήτες μετά την ανακοίνωση ότι πριν το 2022 το μετρό δεν θα επιστρέψει στη νυχτερινή λειτουργία του

Προβληματισμό προκαλεί στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης του Λονδίνου, το γεγονός ότι η αρμόδια υπηρεσία Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσε ότι πριν το 2022 δεν θα επιστρέψουν τα νυχτερινά δρομολόγια του μετρό.

Ο επίτροπος μεταφορών Andy Byford είπε ότι «χρειαζόμαστε το προσωπικό για να συνεχιστεί η ομαλή ημερήσια λειτουργία, ενώ παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το βράδυ, οπότε δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για την επιστροφή των νυχτερινών δρομολογίων του μετρό και σίγουρα όχι πριν το 2022». Πρόσθεσε ότι «η διασφάλιση του δικτύου είναι πιο σημαντική από το να έχουμε τα νυχτερινά δρομολόγια».

Υπενθυμίζεται ότι τα clubs θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά από τις 21 Ιουνίου που είναι και το τελικό στάδιο του οδικού χάρτη της Βρετανίας για την έξοδο από τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού.

Οι ιδιοκτήτες πάντως ανησυχούν ότι η μη ύπαρξη συγκοινωνίας το βράδυ θα προσθέσει άλλον έναν προβληματισμό στην επαναλειτουργία της νυχτερινής ζωής της Βρετανίας.

BREAKING MUSIC