Η West Ham φοράει Iron Maiden

Οι Iron Maiden συνεργάζονται με την ομάδα για τη δημιουργία στολής εκτός έδρας

BREAKING
 

Οι Iron Maiden συνεργάζονται με την ομάδα για τη δημιουργία στολής εκτός έδρας

Η αγάπη των Iron Maiden για την West Ham δεν κρύβεται!

Το 2019 οι Iron Maiden γνωστοί φανς της West Ham είχαν συνεργαστεί με την ομάδα για την δημιουργία μίας σειράς στολών που έγραφαν «Die With Your Boots On» γνωστό τραγούδι του συγκροτήματος από τον δίσκο «Piece of Mind».

Τώρα, υπάρχει νέα συνεργασία του συγκροτήματος με την ποδοσφαιρική ομάδα για την δημιουργία μιας στολής εκτός έδρας η οποία θα έχει πάνω το logo των Iron Maiden, ενώ η ομάδα ανακοίνωσε ότι από τη στιγμή που πουλήθηκαν χιλιάδες μπλουζάκια εντός έδρας υπήρχε μεγάλη διάθεση από τη West Ham και τον Steve Harris (τον μπασίστα των Iron Maiden και φανατικό οπαδό της ομάδας) να επεκταθεί η ποικιλία για τους φανς της ομάδας σε όλον τον κόσμο για να τη φοράνε τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη μουσική.

Μιλώντας για την συνεργασία ο Harris είπε ότι «ήταν απίστευτος ο αριθμός των οπαδών των Iron Maiden και της West Ham που αγόρασε την πρώτη στολή εντός έδρας που είχαμε φτιάξει. Με την West Ham να πηγαίνει τόσο καλά στην Premier League τώρα είναι καλή στιγμή για να βγάλουμε και το μπλουζάκι εκτός έδρας. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω ακόμα περισσότερο αυτή τη συνεργασία. Ποιος ξέρει, μπορεί να μας φέρει η τύχη για μία θέση στα προκριματικά του Champions league. Ποτέ δεν ξέρεις».

BREAKING MUSIC