Morrissey: «Οι Simpsons είναι απογοητευτικοί και ρατσιστές

Έξαλλος ο Βρετανός τραγουδιστής με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

BREAKING
 

Έξαλλος ο Βρετανός τραγουδιστής με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook ο Morrissey κατηγορεί τους δημιουργούς της σειράς «The Simpsons» για εκφυλισμό και ρατσισμό με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 19 Απριλίου.

Στο επεισόδιο «Panic in the streets of Springfield» (παραλλαγή του πρώτου στίχου του τραγουδιού «Panic» των Smiths), η Lisa Simpson αποκτά έναν φανταστικό φίλο, έναν καταθλιπτικό Βρετανό τραγουδιστή της δεκαετίας του 1980, ο οποίος μοιάζει με παρωδία του Morrissey.

Μετά την προβολή του επεισοδίου ο Morrissey έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι η σειρά πάει από το κακό στο χειρότερο τα τελευταία χρόνια.

«Έχει εκφυλιστεί στην προσπάθεια να εκμεταλλευτεί φτηνές αντιπαραθέσεις και να εκτοξεύσει φρικτές φήμες, πέφτοντας πολύ χαμηλά. Όταν η σειρά χρησιμοποιεί τακτικές μίσους, παρουσιάζοντας τον Morrissey με την κοιλιά του να κρέμεται έξω από το πουκάμισό του (ενώ δεν εμφανίστηκε ποτέ έτσι σε ολόκληρη την καριέρα του), αναρωτιέσαι ποιος είναι στα αλήθεια ρατσιστής. Ακόμα χειρότερα, αποκαλώντας τον Morrissey ρατσιστή, χωρίς συγκεκριμένα επιχειρήματα, αυτό δεν προσφέρει τίποτα. Χρησιμεύει μόνο για προσβολή του καλλιτέχνη. Πρέπει να πάρουν τον καθρέφτη και να τον στρέψουν στο πρόσωπό τους. Οι “The Simpsons” είναι απογοητευτικοί και ρατσιστές. Δεν προκαλεί έκπληξη που έπεσαν οι βαθμολογίες του κοινού τα τελευταία χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

BREAKING MUSIC