Δωρεάν η Τεχνόπολη και όλα τα έξοδα καλυμμένα

Ο Δήμος Αθηναίων βοηθάει πάλι τους καλλιτέχνες για το καλοκαίρι του 2021.

BREAKING
 

Ο Δήμος Αθηναίων βοηθάει πάλι τους καλλιτέχνες για το καλοκαίρι του 2021.

Αποφάσισε λοιπόν, για 2η χρονιά φέτος, να παρέχει στους καλλιτέχνες όλες τις απαιτούμενες υποδομές: ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, βασικό backline, roof stage, τεχνικό προσωπικό, προσωπικό φύλαξης και προσωπικό ταξιθεσίας. Στην ουσία δηλαδή οι διοργανωτές έχουν να προνοήσουν για τα εισιτήρια και το promo, τίποτε άλλο.

Ιδού και το ανοιχτό κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων: «Στο πλαίσιο υλοποίησης του τριετούς σχεδίου για τον πολιτισμό, που ανακοινώθηκε πρόσφατα και έχει ως πρώτο πυλώνα την στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον χώρο του πολιτισμού, ο Δήμος Αθηναίων προχωρεί στη διάθεση δωρεάν, χώρων και εξοπλισμού για παραστάσεις και συναυλίες. Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων αρχίζει σήμερα, 27 Απριλίου, και λήγει στις 20 Μαΐου 2021».

Το 2020 είχαμε 116 εκδηλώσεις (όχι μόνο συναυλίες στην Τεχνόπολη αλλά και άλλες παραστάσεις σε εγκαταστάσεις του Δήμου), τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 31.000 θεατές και 8.000 ψηφιακοί θεατές, με τη συμμετοχή 780 ωφελούμενων καλλιτεχνών και εργαζομένων.

Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων. Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση: [email protected] 

BREAKING MUSIC