Συναυλία στο ραδιόφωνο: Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

Την Κυριακή 9 Μαΐου ο Γιώργος Νταλάρας, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Ιουλία Καραπατάκη, στην τέταρτη συναυλία του Αθήνα 9.84

BREAKING
 

Την Κυριακή 9 Μαΐου ο Γιώργος Νταλάρας, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Ιουλία Καραπατάκη, στην τέταρτη συναυλία του Αθήνα 9.84

Ο Μάνος Ελευθερίου του αιχμηρού πολιτικού λόγου, αλλά και της λαϊκής έκφρασης. Ένας στιχουργός που κινήθηκε με ιδιαίτερη πειστικότητα ανάμεσα στον Θάνο Μικρούτσικο και τον Γιάννη Σπανό, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Σταύρο Κουγιουμτζή και τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τους νεότερους Έλληνες τραγουδοποιούς.

Ο Γιώργος Νταλάρας, σταθερός συνεργάτης και φίλος του Μάνου Ελευθερίου ερμηνεύει τραγούδια γραμμένα από τον Σταύρο Κουγιουμτζή και η Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με δύο από τους πλέον αξιόλογους τραγουδιστές της νέας γενιάς, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και την Ιουλία Καραπατάκη, μας χαρίζουν δυνατές και απρόβλεπτες ερμηνείες σπουδαίων τραγουδιών.

Ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης έπαιξε κιθάρα και υπογράφει τις ενορχηστρώσεις.

Στο βιολί ο Φώτης Σιώτας

Με τον Γιώργο Νταλάρα έπαιξαν:

  • Μάνος Γρυσμπολάκης, ακορντεόν
  • Γιώργος Μάτσικας, μπουζούκι
  • Θανάσης Σοφράς, κοντραμπάσο
  • Νίκος Σαμαράς, μπαγλαμάς
  • Ο Αθήνα 9. 84 ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Νταλάρα για την αφιλοκερδή συμμετοχή του στο αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου.

Η συναυλία θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του σταθμού 98,3 και ταυτόχρονα θα μεταδίδεται με εικόνα στο κανάλι του Αθήνα 9,84 στο YouTube αλλά και στο site του σταθμού.

BREAKING MUSIC