Πρώτο Σαββατοκύριακο με συναυλίες

Μετά από πολλούς μήνες, η μουσική αρχίζει ξανά από την Παρασκευή 28 Μαΐου

BREAKING
 

Μετά από πολλούς μήνες, η μουσική αρχίζει ξανά από την Παρασκευή 28 Μαΐου

Με πληρότητα 50%, αποστάσεις, μόνο καθήμενους, υποχρεωτική χρήση μάσκας και ό,τι κρίνεται απαραίτητο για να είμαστε ασφαλείς, αρχίζουν ξανά οι συναυλίες. Για το πρώτο Σαββατοκύριακο με live, μας περιμένουν το Athens Technopolis Jazz Festival, το Music Escapades: In Orbit v.2 στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ και μια μουσική βραδιά στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Καλή αρχή και καλό μουσικό καλοκαίρι!

Το Athens Technopolis Jazz Festival από τις 28 έως 30 Μαΐου γίνεται το πρώτο live φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση που κρατάει εδώ και 20 χρόνια.

Οι θεατές του φεστιβάλ θα είναι καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις τοποθετημένες με βάση τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

14 κορυφαίες μπάντες από 10 χώρες, crossover ρεπερτόριο, διαφορετικά και αναπάντεχα είδη τζαζ και πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Οι πέντε ελληνικές συμμετοχές του φετινού προγράμματος θα παίξουν live, ενώ οι εννέα ξένες συμμετοχές θα προβληθούν στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολης με οθόνες.

Η εκδήλωση είναι sold out. Έτσι, όσοι δεν προλάβαμε να κλείσουμε τις θέσεις μας, παρακολουθούμε το ATJF  μέσα από τα ψηφιακά του δίκτυα: το νέο κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook.

Το Music Escapades: In Orbit επανέρχεται δυναμικά στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και γίνεται τριήμερο, στις 28, 29 και 30 Μαΐου.

Το ανανεωμένο φεστιβάλ, θα παρουσιάσει καλλιτέχνες της hip hop, της electro και της rock σκηνής, αφιερώνοντας από μία μέρα σε κάθε είδος και τους εκπροσώπους του.

Η δυνατότητα παρακολούθησης του Music Escapades: In Orbit v.2, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, (έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις για την Παρασκευή), ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τις συναυλίες διαδικτυακά, ΕΔΩ καθώς και στις σελίδες του ΚΠΙΣΝ στο Facebook, στο Instagram και στο κανάλι του στο YouTube.

Από την Κυριακή 30 Μαΐου, αρχίζουν και οι μουσικές βραδιές στο café του Νομισματικού Μουσείου. Η πρώτη θα είναι αφιερωμένη στα τραγούδια του Γιάννη Σπανού.

Το αφιέρωμα επιμελείται και παρουσιάζει η επί χρόνια συνεργάτιδα του ερμηνεύτρια Χρυσούλα Στεφανάκη με τη συνοδεία πιάνου από τον μουσικό Γιώργο Σχοινά.

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

 

 

 

BREAKING MUSIC