Import Music

Ο Απόστολος Κίτσος στο café του Νομισματικού Μουσείου

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

24/06/2021


__ Χώρος

Cafe Νομισματικού Μουσείου

 Πανεπιστημίου 12


__ Εισιτήρια

 

Με την παράσταση «This is a woman’s world»

Μια νέα μουσική πρόταση από την Μικρή Άρκτο αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στις γυναίκες θα απολαύσουμε στις 24 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο café του Νομισματικού Μουσείου.

Ο Απόστολος Κίτσος θα παρουσιάσει μια παράσταση με κεντρικό άξονα τραγούδια που φτιάχτηκαν από γυναίκες, ή τραγούδια που ερμηνεύτηκαν ανεπανάληπτα από γυναίκες και συνδέθηκαν άρρηκτα με αυτές.

Ένα live-hommage στις γυναίκες τραγουδοποιούς και ερμηνεύτριες του ελληνικού αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου που έχει αγαπήσει και τον έχουν επηρεάσει. Η Joni Mitchell, η Björk αλλά και η Λένα Πλάτωνος, η Αρλέτα, η Florence + the Machine, η Monika αλλά και η Βάσω Αλαγιάννη, η Nina Simone αλλά και η Τζένη Βάνου θα πουν το "παρούσα" μέσα από τη φωνή και το αίσθημα του Απόστολου.

Ένα ιδιαίτερο και συλλεκτικό πρόγραμμα με τραγούδια όπως Girl With One Eye της Florence + the Machine, All I Want της Joni Mitchell, Μy Man's Gone Now της Nina Simone, Απόψε Σιωπηλοί της Βάσω Αλαγιάννη, Το Μπαρ το Ναυάγιο της Αρλέτας, Το Κοπερτί της Λένα Πλάτωνος, Ξημερώνει της Χάρις Αλεξίου, κ.ά.

Δε θα λείψουν φυσικά και τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας όπως το Κάτι Παράξενο, το Αλλού Να Μ' Αγαπάς, ο Γλυκός Γενάρης, κ.ά.

Μαζί του στις κιθάρες ο Γρηγόρης Ελευθερίου και στο μπάσο ο Αλέξανδρος Τζιόβας.

Παίζουν:

  • Απόστολος Κίτσος | ερμηνεία
  • Γρηγόρης Ελευθερίου | κιθάρες
  • Αλέξανδρος Τζιόβας | μπάσο

 Απαραίτητη η κράτηση θέσεων // Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

IMPORT MUSIC