Import Music

Η Λίνα Ροδοπούλου στο Micraasia Fez

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

14/06/2021


__ Χώρος

Micra Asia Fez

 Λεωφ. Κωνσταντινουπολεως 70, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 8 ευρώ

 

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου με τη μουσική παράσταση «Καλοκαίρι στη Μεσόγειο»

Η Λίνα Ροδοπούλου την Δευτέρα 14 Ιουνίου παρουσιάζει στο Micraasia Fez, ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι από την Ελλάδα στη Μεσόγειο συνδυάζοντας τα Ελληνικά ακούσματα με μελωδίες από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και άλλα μέρη της Μεσογείου!

Έχοντας στις αποσκευές της τόσο τα καινούργια της τραγούδια, «Αέναο» και «Κόκκινη βροχή» και τον γαλλόφωνο δίσκο της «Nouvelle passion», όσο και πλήθος εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές αλλά και φεστιβάλ, η Λίνα Ροδοπούλου έρχεται στην όμορφη ταράτσα του Micraasia Fez για ένα μοναδικό live πρόγραμμα με πολλά αγαπημένα σε όλους μας διαχρονικά τραγούδια.

Κάπως έτσι λοιπόν θα συναντηθούν οι Pink Martini με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και η Edith Piaf με τον Μάνο Χατζιδάκι, δημιουργώντας μια μεγάλη γιορτή και αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι μία.

Μαζί της επί σκηνής θα βρίσκονται οι ταλαντούχοι μουσικοί Λουκάς Γιαννακίτσας στο κόντρα μπάσο και Μάριος Καραμπότης στα πλήκτρα.

Ώρα έναρξης: 21.00   

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6977717530

 

 

IMPORT MUSIC