Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τα Weekend Spins του loaded.gr, επιστρέφουν

BREAKING
 

Τα Weekend Spins του loaded.gr, επιστρέφουν

Μετά από έναν χειμώνα χωρίς live, τα Weekend Spins του loaded.gr είναι και πάλι εδώ!

Τι θα δούμε λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου;

Η σειρά συναυλιών Parklife επιστρέφει ζωντανά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 21.00 πρώτοι καλεσμένοι θα είναι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες με μακρά μουσική πορεία, ο καταξιωμένος κιθαρίστας και συνθέτης της τζαζ Τάκης Μπαρμπέρης και ο ζωντανός θρύλος του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς.

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζει μια επιθεώρηση με την υπογραφή των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά γεμάτη μουσική, χρυσόσκονη, κριτική, χιούμορ και Ιστορία, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, από την Παρασκευή 4 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τέλος Ιουλίου.

Ο Andi Xhuma, απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, με πλούσια δραστηριότητα στο video dance, πολλάκις βραβευμένος ως κινηματογραφιστής και περφόρμερ,/xορευτής στη διεθνούς φήμης ομάδα του Lloyd Newson, DV8 Physical Theatre, παρουσιάζει τη νέα του δουλειά στην Πειραιώς 260.

Στην Οικοδομή: Το ρεμπέτικο συναντά το Hip Hop σε μια παράσταση χορού.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ανοίγει τις πόρτες του στο hip hop και τη street dance κουλτούρα στις 4 και 5 Ιουνίου με τον κύκλο «Layers of Street»

Την Κυριακή το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής για τον Ludwig van Beethoven.

Η μετάδοση θα αρχίσει στις 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) από τη Βόννη, τη γενέτειρα του σπουδαίου γερμανού μουσουργού, και θα ολοκληρωθεί στις 11:00 το βράδυ στη Βιέννη, στην οποία ο Beethoven άφησε την τελευταία του πνοή.

Το ΜΜΑ προσφέρει δωρεάν στο αθηναϊκό κοινό τη μετάδοση όλων των συναυλιών σε πραγματικό χρόνο από δύο γιγαντοοθόνες στον Κήπο του. Η ροή του κοινού θα είναι ελεγχόμενη με δελτία προτεραιότητας. Την προβολή θα μπορεί να παρακολουθήσει περιορισμένος αριθμός θεατών, με βάση τις ισχύουσες υγειονομικές οδηγίες.

 

 

 

BREAKING MUSIC