Στις 29 Ιουνίου μεταφέρεται η αποψινή συναυλία της Ειρήνης Σκυλακάκη

Οι κακές καιρικές συνθήκες, δεν επιτρέπουν να την απολαύσουμε στον Κήπο του Μεγάρου

BREAKING
 

Οι κακές καιρικές συνθήκες, δεν επιτρέπουν να την απολαύσουμε στον Κήπο του Μεγάρου

Νέα ημερομηνία για την Irene Skylakaki στον Κήπο του Μεγάρου. Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 29 Ιουνίου, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί όπως και οι προσκλήσεις.

Η Irene Skylakaki έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους, o τελευταίος από τους οποίους έχει τίτλο «Souvenir» και κυκλοφόρησε το 2020. Το άλμπουμ αυτό περιέχει το ομώνυμο single σε συνεργασία με τον σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson.

Σε μια ατμοσφαιρική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου, στις 29 Ιουνίου στις 9 μ.μ., τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, θα ακούσουμε ζωντανά για πρώτη φορά κομμάτια από το «Souvenir», αλλά και γνωστά τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της καθώς και ιδιαίτερες διασκευές γνωστών κομματιών.

Τα τραγούδια της Irene έχουν αγαπηθεί πολύ από τα ελληνικά ραδιόφωνα και έχουν βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων charts, ενώ η μουσική της έχει «ντύσει» διαφημιστικά και ταινίες.

To φθινόπωρο του 2021 αναμένεται η κυκλοφορία του δίσκου «HYDRA» από το ομώνυμο ντουέτο, το οποίο αποτελείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανό παραγωγό Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith) και την ίδια.

Την Irene Skylakaki θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: 

Γιώργος Θεοδωρόπουλος | πλήκτρα-live παραγωγή
Χρήστος Πετεβής | βιολί
Αλέκος Βουλγαράκης | κιθάρα

Eισιτήρια: 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

BREAKING MUSIC