«Η χαρά μόνο όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται»

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου εξηγούν πώς «Ένα ντουέτο θα φέρει την Άνοιξη»

BREAKING
 

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου εξηγούν πώς «Ένα ντουέτο θα φέρει την Άνοιξη»

Η Ανδριάνα Μπάµπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου,σµίγουν στο κέντρο της Αθήνας. Σημείο της συνάντησης τους είναι η σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου Γκράβας στις 28 Ιουνίου για να ενώσουν τις φωνές τους στα ωραιότερα ελληνικά και ξενόγλωσσα ντουέτα που έχουν γραφτεί.

Με αφορμή την παράσταση «Ένα ντουέτο θα φέρει την Άνοιξη», οι δύο καλλιτέχνες μιλούν στο loaded.gr

 

«Θα μπορούσαμε να πούμε συμβολικά, και ζώντας σε μια εποχή αποξένωσης, ότι το “Ενα ντουέτο θα φέρει την άνοιξη” συμβολίζει το “Μαζί”, ισχύς εν τη ενώσει.

Η σκηνή είναι ένα δύσκολο τερέν και είναι πολύ όμορφο και ευχάριστο να το μοιράζεσαι με κάποιον άλλο τραγουδιστή.

Αυτό προϋποθέτει βέβαια το να αφήνεις στην άκρη εγωισμούς και να γίνεσαι μια φωνή με τον παρτενέρ σου.

Πολλές φορές χαζεύουμε ο ένας τον άλλον ή γινόμαστε ένα μέσα από τις διφωνίες που κάνουμε. Επίσης πολλά τραγούδια που λέμε, και δεν είναι γνωστά ως ντουέτα αποκτούν άλλη διάσταση. Όπως το «Λευκό μου γιασεμί» που τραγούδησε η Έλλη Πασπάλα ή τα «Ήσυχα βράδια» της αγαπημένης μας Αρλέτας.

Όλα αυτά έχουμε ξεκινήσει ήδη να τα καταγράφουμε και μες το χειμώνα θα κυκλοφορήσουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή με τα ντουέτα μας, που φέρνουν την άνοιξη στην καρδιά αλλά και στα αυτιά σας, ελπίζουμε …»

Ανδριάνα Μπάμπαλη

«Δύο άνθρωποι που ενώνονται σε έναν κοινό δρόμο -σε μια εποχή σαν κι αυτή- μόνο αισιόδοξα μηνύματα μπορεί να φέρει. Η χαρά μόνο όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται και εδώ, μοιράζονται όλα στα δύο: η σκηνή, τα τραγούδια, οι πρόζες και η αγάπη μας για ένα είδος τραγουδιού με λεπτότητα, ευαισθησία, λεπτές αποχρώσεις και κομψότητα που τόσο μας λείπει.

Μόνο ντουέτα και διφωνίες λοιπόν, με τραγούδια που μπορεί να τραγουδήσει μαζί μας το κοινό και αυτό  το "μοίρασμα" να φέρει τις ψυχές μας πιο κοντά, σε μια περίοδο που τόσο το έχουμε ανάγκη».

Γιώργης Χριστοδούλου

BREAKING MUSIC