Έρχεται το MERCH OF THE BANDS BAZAAR (Hip – Hop & Rock edition)

Στις 21 και 22 Ιουλίου, στο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.ΣΥ., πάνω από 250 συγκροτήματα και μουσικοί θα διαθέσουν Τ-shirts, hoodies και καπέλα μέχρι δίσκους, Cd, κασέτες και πολλά άλλα

BREAKING
 

Στις 21 και 22 Ιουλίου, στο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.ΣΥ., πάνω από 250 συγκροτήματα και μουσικοί θα διαθέσουν Τ-shirts, hoodies και καπέλα μέχρι δίσκους, Cd, κασέτες και πολλά άλλα

Περισσότερα από 250 συγκροτήματα και μουσικοί θα διαθέσουν Τ-shirts, hoodies και καπέλα μέχρι δίσκους, Cd, κασέτες και πολλά άλλα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κοινό και fans, να βρουν αμέτρητα μπλουζάκια για όλες τις ηλικίες και να ανακαλύψουν ξεχωριστά brands, κορυφαία σχέδια, local designers, αλλά και τις παλιές και νέες κυκλοφορίες Rock συγκροτημάτων και Rap καλλιτεχνών.

Παρακάτω μπορούμε να δούμε πού θα βρίσκουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες

Δύο μέρες γιορτής για την εγχώρια μουσική κοινότητα, συναντήσεις με φίλους, φωτογραφίες με τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, πολύ μουσική, δροσερή μπύρα και αρκετές εκπλήξεις μας περιμένουν στο  MERCH of the bands BAZAAR.

Την μουσική αναλαμβάνουν οι:

  • Psychograndmammas
  • Sativa - (Logos Timis)
  • Marina Skoufou - (Stixoima)
  • Panagiotis Tabakopoulos

Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Ιουλίου

ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ Ο.ΣΥ. (Eρμού & Πειραιώς - Γκάζι)

Από τις 11:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ | Είσοδος: 3 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται:

  • Oldschool (Solomou 13-15 Exarhia)
  • Monsterville (Agias Eirinis 13, Monastiraki)
  • Hotbox Hip -Hop Store (Praxitelous 159 - Pireus)

*Εισιτήρια θα δίνονται και στην είσοδο του Παλιού Αμαξοστασίου τις δύο ημέρες της εκδήλωσης από τις 11:00 το πρωί.

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού SARS-CoV-2, τα οποία καλούμαστε να τηρούμε με υπευθυνότητα και έχοντας ως πρώτιστη μέριμνα την ασφάλεια των επισκεπτών του MERCH of the Bands Bazaar (Hip-Hop & Rock Edition), σας ενημερώνουμε πως ο αριθμός του κοινού στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου, θα είναι κάθε στιγμή συγκεκριμένος και περιορισμένος.

Φοράμε μάσκες και κρατάμε αποστάσεις. Κάνουμε τις αγορές μας με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, συναντάμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και τους φίλους μας χωρίς κατάχρηση χρόνου, σεβόμενοι όσους περιμένουν έξω από τον χώρο για να μπουν.

Ας μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό σκοπό αυτής της εκδήλωσης. ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΚΗΝΗ ΜΑΣ!

BREAKING MUSIC