Αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον Jonas Kaufmann στο Ηρώδειο

Ο «βασιλιάς» των τενόρων όπως τον αποκαλούν, έρχεται στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου

BREAKING
 

Ο «βασιλιάς» των τενόρων όπως τον αποκαλούν, έρχεται στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου

Την Τρίτη 20 Ιουλίου, αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για το ρεσιτάλ του Jonas Kaufmann (Γιόνας Κάουφμαν) στο Ηρώδειο.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας. Ο «βασιλιάς των τενόρων», ο σούπερ σταρ της όπερας, ο συγκλονιστικός ερμηνευτής με τη μοναδική φωνή και την απαράμιλλη σκηνική παρουσία έρχεται –στην απόλυτη ακμή της καριέρας του– για ένα μοναδικό ρεσιτάλ για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, χάρη στη χορηγία της ROLEX.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου το ελληνικό κοινό θα καλωσορίσει τον Γερμανό τενόρο Γιόνας Κάουφμαν, για τον οποίο κάθε υπερθετικός βαθμός και κάθε αποθεωτική κριτική επιβεβαιώνονται διαρκώς επί σκηνής. Στην πρώτη του εμφάνιση στο Ηρώδειο, ο Κάουφμαν θα ερμηνεύσει με την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τον μαέστρο Γιόχεν Ρήντερ, άριες από όπερες των Τζάκομο Πουτσίνι, Τζουζέππε Βέρντι, Ζωρζ Μπιζέ, Πιέτρο Μασκάνι, Ζυλ Μασνέ, Ουμπέρτο Τζορντάνο.

Τιμές εισιτηρίων: 40, 80, 90, 120, 200€

Έναρξη προπώλησης: 20 Ιουλίου 2021, στις 12.00

Προπώληση:

Χορηγός ρεσιτάλ ROLEX

Μέγας Δωρητής ΕΛΣ Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το νέο άλμπουμ του Γιόνας Κάουφμαν Freudvoll und leidvoll (Με χαρά και με θλίψη) θα κυκλοφορήσει από τη Sony Classical στις 17 Σεπτεμβρίου. Ο τενόρος ενώνει τις δυνάμεις του με τον πιανίστα Χέλμουτ Ντώυτς και μαζί ερμηνεύουν μια σειρά τραγουδιών τού σε μεγάλο βαθμό παραγνωρισμένου συνθέτη λήντερ (Lieder) Φραντς Λιστ.

BREAKING MUSIC