Δύο βραδιές για τον Sting στην Αθήνα

Στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, ο σπουδαίος Βρετανός δημιουργός, θα ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου

BREAKING
 

Στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, ο σπουδαίος Βρετανός δημιουργός, θα ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, ο Sting επιστρέφει για να γιορτάσει τα εβδομηκοστά του γενέθλια σε έναν μοναδικό χώρο.

Στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, ο σπουδαίος Βρετανός δημιουργός, θα ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου με ένα «best of setlist» με τα πιο αγαπημένα του τραγούδια.

Ο Sting θα συνοδεύεται από ένα ηλεκτρικό, ροκ σχήμα με τους Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα), μαζί με τους Melissa Musique και Gene Noble (φωνητικά).

Τις δύο βραδιές θα ακούσουμε τραγούδια όπως “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” και “Demolition Man” “Englishman In New York,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle” και πολλά ακόμα.

Συνθέτης, μουσικός τραγουδιστής-στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας αλλά και άνθρωπος με έντονη ακτιβιστική δράση, ο Sting γεννήθηκε στο Newcastle της Αγγλίας και βρέθηκε από το 1977 στην πρώτη γραμμή της μουσικής βιομηχανίας, δημιουργώντας τους The Police με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Η μπάντα απέκτησε τεράστια φήμη, με χιλιάδες οπαδούς να την ακολουθούν σε κάθε σημείο της γης ενώ κυκλοφόρησε πέντε στούντιο albums, για τα οποία κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits.

Το 2003 συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame, περνώντας μια για πάντα στο παγκόσμιο μουσικό πάνθεον. Το αστέρι του Sting ωστόσο συνέχισε να λάμπει στη solo πορεία του καθώς ερμήνευσε κάποια από τα πιο εμβληματικά τραγούδια των δεκαετιών που ακολούθησαν. Δεν σταμάτησε λεπτό να δισκογραφεί και να περιοδεύει ασταμάτητα, συλλέγοντας αμέτρητα βραβεία σε όλη του την πορεία.  (11 βραβεία Grammy, δύοBrits, ένα Golden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar μια υποψηφιότητα TONY, το βραβείο Century Award του Bill board Magazine’s και το βραβείο Personof the Year του Musi Cares το 2004).

Εισιτήρια ΕΔΩ

Τιμές Εισιτηρίων

  • VIP – 275€
  • Ζώνη Α – 159,50€
  • Ζώνη Β – 118,80€
  • Ζώνη Γ – 96,80€
  • Ζώνη Δ – 79,20€
  • Ζώνη Ε – 74,80€
  • Ζώνη ΣΤ – 57,20€
  • ΑΜΕΑ – 44€
BREAKING MUSIC