«Όσα και να γράψω για μένα, αν κάποιος θέλει να με μάθει, αρκεί να ακούσει τη μουσική μου»

Η Kalli συστήνεται στους αναγνώστες του loaded.gr

BREAKING
 

Η Kalli συστήνεται στους αναγνώστες του loaded.gr

H Kalli μεγάλωσε ανάμεσα στην Νέα Υόρκη και την Αθήνα.

Στις αρχές του 2018, κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο “Journeygirl”, ενώ πρόσφατα ακούσαμε και το νέο της single, "Sick" προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ της.

Ποια είναι όμως η Kalli;

 

«Λοιπόν. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να βρω τι να γράψω. Ήθελα να βρω κάτι "κουλ" και χαλαρό να πω, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και πολύ αντιπροσωπευτικό.

Τι να ξέρεις για μένα: Είμαι στην κυριολεξία all over the place, οπότε όταν έχω ένα task τύπου "παρουσίασε τον εαυτό σου", δεν ξέρω τι να πρωτοπώ.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, με λένε Kalli και είμαι pop/R&b singer/songwriter στην Αθήνα. Γράφω δική μου μουσική εδώ και 3 χρόνια σχεδόν (παρέα με τον σούπερ παραγωγό και φίλο μου Βασίλη Νησσόπουλο) και πρόσφατα κυκλοφόρησα και ένα single με τον τίτλο “Sick”, ενώ έρχεται και ένα νέο άλμπουμ μετά το καλοκαίρι.

'Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν μικρή που οι δικοί μου με ανέβαζαν στο τραπέζι και με έβαζαν να τους τραγουδάω και να κάνω σόου. Μετά, όσο μεγάλωνα, άκουγα πολλή μουσική, και στο σχολείο στο οποίο φοιτούσα στη Νέα Υόρκη, είχα γεμίσει όσες ώρες μπορούσα με χορωδίες και musical και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν έχανα κανένα talent show. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο, ήρθα Ελλάδα, γνώρισα μουσικούς και με έβαλαν σχεδόν αμέσως στη φάση. Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

Σήμερα, λοιπόν, έχω ετοιμάσει το δεύτερό μου άλμπουμ, με κομμάτια που είναι εμπνευσμένα από τα βιώματά μου, που ανυπομονώ να μοιραστώ με τον κόσμο, έστω και μέσα από το διαδίκτυο σε πρώτη φάση. Όσα και να γράψω για μένα, αν κάποιος θέλει να με "μάθει", αρκεί να ακούσει τη μουσική μου».

BREAKING MUSIC