Νέο δίσκο ετοιμάζει ο Kendrick Lamar

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή του για την τελευταία του δουλειά για την εταιρεία Top Dawg Entertainment

BREAKING
 

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή του για την τελευταία του δουλειά για την εταιρεία Top Dawg Entertainment

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον καινούργιο δίσκο βρίσκεται ο Kendrick Lamar.

Ο γνωστός ράπερ κατέθεσε σειρά νέων τραγουδιών στην αμερικανική εταιρεία για συνθέτες, συγγραφείς και εκδότες, δηλαδή την αρμόδια μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία ασχολείται με τα δικαιώματα των καλλιτεχνών.

Αυτό έρχεται μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή του σύμφωνα με την οποία θα κυκλοφορήσει τον τελευταίο του δίσκο για την εταιρεία στην οποία εργαζόταν για πολύ καιρό την Top Dawg Entertainment.

Σε ανοιχτή επιστολή προς τους θαυμαστές του, ο Lamar σημείωσε ότι πέρασε τις περισσότερες μέρες του με περαστικές σκέψεις γράφοντας, ακούγοντας και συλλέγοντας παλιά ποδήλατα. «Οι πρωινές βόλτες με κρατάνε σε έναν λόφο σιωπής, περνάω μήνες χωρίς ένα τηλέφωνο», έγραψεο Lamar, προσθέτοντας ότι «καθώς ετοιμάζω τον τελευταίο μου δίσκο για την εταιρεία αισθάνομαι χαρά που ήμουν μέρος ενός τόσο σημαντικού πολιτιστικού φορέα για 17 χρόνια. Ελπίζω οι καλύτεροι να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Top Dawg σαν ένα όχημα για σημαντικούς δημιουργούς».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ Akademiks (@akademiks)

Ο τελευταίος του δίσκος ήταν το «DAMN» από το 2017, ενώ τα τραγούδια που έχει καταθέσει στην ASCAP είναι τα «Before The Hangman’s Noose», «Comfortable», «Director», «Fighter Theif In The Night», «Fade To Black», «Erika Kane», «End Of The Line», «Of Paupers And Poets», «Believe», «Driving Down The Darkness», «End Of The Line» και «Fell For You».

Με πληροφορίες από το NME

Photo: Flickr

 

BREAKING MUSIC